October 6, 20214 yr Zdravím. Nemáte někdo stejný problém jako já? Když se snažím spustit živé vysílání na webu, tak to vždy napíše chybu ''Médium nelze přehrát. Zkuste to prosím znovu (WT1809) - nebo (WT1806)''. Před týdnem jsem volal na podporu, kde mi pracovník řekl, že problém předá dál na techniky a že to určitě brzy opraví. No a samozřejmě nic neopravili a TV pořád nefunguje .... Edited October 6, 20214 yr by Koulič
October 6, 20214 yr Jak máte zapojen monitor / tv? Pokud přes VGA, tak to nelze (DRM ochrana či něco podobného). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
October 7, 20214 yr Mám to zapnuté na NTB a žádný monitor připojený nemám. Zkoušel jsem to i na různých prohlížečích.
October 7, 20214 yr U mě byl a je (a asi nějakou dobu ještě bude) problém ve W7. Podporováno až 8.1 a výše... škoda, Horizontu to nevadilo. Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 One Net Praha Žižkov
October 7, 20214 yr coze to nepodporuje W7, tak to me pekne ser.... Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
October 7, 20214 yr Možná by to mohl dočasně vyřešit nějaký emulátor Androida + Vodafone TV app https://www.techforum.cz/topic/59765-mobilní-aplikace-vodafone-tv/?tab=comments#comment-446340 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
October 7, 20214 yr Na W7 přehrávání normálně funguje - aktuální Chrome. 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
October 7, 20214 yr 2 kenny: Tak to ti závidím, já to mám takhle a nemožnost použití W7 mně potvrdili i na technické podpoře VF, resp. označili to za důvod nefunkčnosti... Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 One Net Praha Žižkov
October 7, 20214 yr @Medvěd A zkoušel jsi jiný webový prohlížeč ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno