Jump to content

Modem Vodafone Station

Ritchy

Recommended Posts

Posted (edited)

@Marek-26Moc díky za ochotu, kdyby se to povedlo změřit, zjistil bych, jestli budu muset něco řešit nebo bude délka kabelku dostačující a nic řešit nebude třeba. Pokud se povede změřit délka samotného kabelu bez konektorů, bylo by to asi nejlepší. Když to nakonec bude méně než těch 1,5 m, mohl bych ještě poprosit mrknout se na ten konektor, co jde do modemu, jestli je to standard 5,5/2,1 mm? Kdyby se jednalo o tento konektor, asi bych koupil to prodloužení napájecího konektoru z předchozího odkazu, přišlo by mi to zřejmě jako nejčistší řešení. Umístění modemu bude naprosto stejný jako stávající Cisco EPC3925, takže ta délka 1,5 m by byla ještě dostačující, o 10 cm méně už asi nebude stačit. Ještě jednou moc díky  👍👍.

Edited by Hodo65
  • Super
  • Red Basic
  • Family
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, CA modul
  • Praha 12
  • Speedtest

podle oka jsem odhadl, že to nebude 1,5m

bohužel se nedostanu ke kabelu tak, abych ho mohl přesně změřit (doma by řvali, proč jim nejde internet, kdybych to odpojil) 😀

• Kabel 1000 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Vodafone station
  • Kladno
  • Speedtest

@JendaBohužel řeším centimetry, takže okometrický měření asi nebude to nejpřesnější 😉. Zkusím počkat, jestli někdo bude ochotnej riskovat vykázání z domova za několikaminutový odpojení domácnosti od internetu 😁.

• Super
  • Red Basic
  • Family
  • Praha 12
  • Speedtest

@Marek-26Moc díky za změření délky kabelu a za informace o napájecím zdroji 👍. Jak dnes všichni výrobci šetří i na haléřových položkách, měl jsem obavu, aby nešetřili i na délce kabelu 😁, což by mi způsobilo drobné komplikace při zprovoznění modemu na místě, kde má být. Vidím ale, že v tomto případě byl můj předpoklad mylný. Délka kabelu je tedy dostatečná i se slušnou rezervou, takže problém tímto vyřešen. Ještě jednou moc děkuji za ochotu a za pomoc 👍👍.

• Agree 1
  • Super
  • Red Basic
  • Family
  • Praha 12
  • Speedtest

@JendaDíky za informaci a doufám, žes doma ten řev ve zdraví přežil 😉 👍. Délka potvrzena ze dvou zdrojů, tak jen doufám, že mi nepřinesou nějakou novou revizi s metrovým kabelem, to by mi asi šlehlo 😁.

• Super
  • Red Basic
  • Family
  • Praha 12
  • Speedtest

Pokud se nepletu, je Station (s Wifi 5 i s Wifi 6) rozměrově stejný, tedy dle podkladů 257 x 80 x 190 mm.

Kdo jej máte, kolik prosím měří modem na výšku v zadní části? 

děkuji 

image.png.222552527736068c160a3ec55e579d2f.png

• Premium
  • -
  • Základní, Cinema
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha
  • Speedtest