r2d2 Posted March 17 Share Posted March 17 (edited) To jsem nevěděl, že se k tomu UPC chovalo takto (v té době jsem od nich neměl internet). Ale stejně obecně bych spíše nekupoval proprietární zařízení pro konkrétního poskytovatele (alespoň za předpokladu, že existuje nějaká alternativa k němu), je to v důsledku zbytečná fixace a starost (upgrade sítě, podpora atd.) z mého pohledu. Edited March 17 by r2d2 Quote Premium - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy2000 Posted March 18 Share Posted March 18 V 15. 3. 2024 v 16:01, DiDiDi napsal: V první řadě bych zkontroloval, jestli nejde o konflikt (rozsahů) IP adres - podívejte se, jakou IP dává VPN a jakou router/modem, jakou IP má brána apod. Díky za rady, nejspíš šlo o ten konflikt IP adres, ale než jsem se k tomu dostal, tak to žena zkusila u rodičů, kde to fungovalo. A když se připojila znovu doma, tak se to rozběhlo🙂 Quote Start - Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6 brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peterson Posted March 30 Share Posted March 30 Ahoj po snížení na : STAHOVÁNÍ 250 Mb/s ODESÍLÁNÍ DAT 25 Mb/s a tím pádem přechod z Cisco na Vodafone Station 3.1 mám problém STAHOVÁNÍ 3.13 Mb/s ODESÍLÁNÍ DAT 25 Mb/s někdy i STAHOVÁNÍ 0.83 Mb/s . Testováno na přímo Router mode i po přepnutí na Bridge mode na IPv6 i na změnu IPv4 . Co s tím ? Děkuji za nápadyNový textový dokument.txt Quote Basic Basic+ - Vodafone Station WiFi 5 Cheb Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted March 30 Share Posted March 30 Možná blbej signál, koukni do modemu do záložky downstream a hoď jsem screen, podobně jako je zde: https://www.techforum.cz/topic/62557-pomalý-internet/?do=findComment&comment=469066 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peterson Posted March 30 Share Posted March 30 Na Cisco to jelo 100 let bez problému . Odesílaní je bez problému . Downstream je v tom txt Quote Basic Basic+ - Vodafone Station WiFi 5 Cheb Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted March 30 Share Posted March 30 Ten OFDM kanál by mohl být lepší, ale jestli je to příčina takhle nízké rychlosti to se mi úplně nezdá, jinak je to OK, ještě zkus restartovat modem chvilkovým odpojením od napájení a když to nepomůže tak zavolat na Vodafone co ti k tomu řeknou a samozřejmě nezapomeň tu rychlost měřit na počítači připojeným kabelem ať vyloučíš chybu ve špatné wi-fi. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peterson Posted March 30 Share Posted March 30 Modem resetován , odpojen , tovární nastaveni .... kabel jak na PC tak v TV , WiFi testováno 2,4 i 5 připojen i další router ... stále stejné . Zavolám na Vodafone a případně přejdu jinam . Děkuji moc za konzultaci . Quote Basic Basic+ - Vodafone Station WiFi 5 Cheb Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiri.mrazek Posted April 10 Share Posted April 10 Jaká je prosím aktuální verze FW na Vodafone Stationu (TG3442DE)? Díky 🙂 Quote -, Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Žatec Link to comment Share on other sites More sharing options...
cervotoc Posted April 10 Share Posted April 10 Dnes dopoledne mi na VS dorazila aktualizace FW - AR01.04.137.04_021624_7249.SIP.10 Docela by mě zajímalo, co se vše "změnilo". Minimálně jsem si všiml, že konečně DOCSIS svítí Online 😅. Taky by mě zajímalo, jestli se vyřešil i problém s kompatibilitou některých Mikrotiků (RB4011 apod). Za mě zatím žádný problém - bridge mode. Quote Premium - - Vodafone Station WiFi 5, Huawei B2368-66 Plzeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulva Posted April 11 Share Posted April 11 (edited) Taky mi dorazila aktualizace a nevím zda to souvisí anebo ne, ale zhoršil se o 20% upload. Bridge. Možná jen shoda náhod a něco na lince... A DOCSIS taky svítí, po půl roce, zeleně. Edited April 11 by Vulva Quote Premium Profi Premium 5G Základní Vodafone Station WiFi 6, CA modul localhost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts