Wlassek Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Ano, zdá se že tomu tak je, pokud jsem přihlášený, pak jsem to zatím nepostřehl, nicméně obvykle koukám jinde a bez přihlášení, takže to pak otavuje s captcha. Díky, stalo se mi to už tuším před rokem/dvěma a stačilo počkat pár dní a bylo to ok. To jsem měl dokonce nějaký blok IP a YT videa prostě nešla, ale jak jsem napsal, stačilo počkat a cca do týdne/dvou to bylo co pamatuji ok, nebo se mi změnila IP 🙂 Quote 1000 Mb/s - - TG3442DE Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadra2030 Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 YouTube je dostupne aj po IPv6, cize v pripade DS Lite by nemal byt problem (ak je spravne nastavene IPv6 aj v lokalnej sieti Vodafone Station a pocitac dostane IPv6 routovatelnu adresu). Quote Super - Základní - Bratislava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altinik Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Nechci zcela šířit mylné informace, nicméně podle informací kolegy z Prahy, kterého připojoval VF včera mu technik sdělil, že VF station bridge mod do srpna určitě umět nebude. Nemá někdo, prosím, relevantnější informace? 2 Quote Kabel 1000 Mb/s - Komplet CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadra2030 Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Jo.. v srpnu, ale ktorého roku 😁 3 Quote Super - Základní - Bratislava Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza265 Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 jj, přesně jak s TV aplikací pro PC prohlížeče nebo Chromecast. Základní funkce IPTV, minimálně to první. Po migraci mi operátorka výslovně na lince řekla, že na jaře. Je červenec. Slibem nezarmoutíš... Quote 500 Mb/s - Komfort Vodafone TV STB Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 @honza265 Webová aplikace ten srpen 2021 snad i stihne 🙂 Quote Super 500 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza265 Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 @Marek-26 To zní nadějně, tak snad... 🙂 Quote 500 Mb/s - Komfort Vodafone TV STB Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
paina Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 Nějaké novinky ohledně bridge modu? Měl být dostupný během srpna. Quote 500 Mb/s - Komplet 4xCA modul Praha 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altinik Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 @paina: dotazoval jsem se v jiném tématu včera a Marek-26 potvrdil, že žádná změna/update není. Quote Kabel 1000 Mb/s - Komplet CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 @paina & @Altinik žádná změna, což znamená, že stále není a kdo ví, kdy bude. Quote Super 500 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts