Jump to content

Modem Vodafone Station

Ritchy

Recommended Posts

Guest Evzen

Rekl bych, ze formulace "od cervna" je vcelku jasna...
Ano, neuvadeji explicitne "od cervna 2021", ale z clanku velice jasne vyplyva, ze jde skutecne o letosni cerven.

FYI, bridge mode pro Vodafone Station bude od 1. srpna. 

Zdroj: Telefonická podpora Vodafone

BTW chtěli jsme přejít z 300 Mbit na ten zlevněný 500 Mbit, akorát by prý nám museli měnit TC7200 za něco lepšího. Bohužel jsme těsně před dokončením převodu pod Vodafone a pokud by se měnil modem, znamenalo by to prý přerušení převodu a zařazení na konec fronty, tj. převod až příští rok. Takže jsme se domluvili s operátorkou na dokončení převodu a následném navíšení na 1Gbit až budou zase modemy. Zařazením do pořadníku na 1Gbit modem prý máme nárok na tu slevu. 🤔

• 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • TC 7200, VTV Pro Box, 2xCA
  • Neratovice

Super, takže nový FW na cestě. Tak to je dobře, mimochodem:

Jestli vám desetigigová přípojka slovenského Antiku připadala jako sci-fi, tak v Belgii jsou ještě o krok napřed. Tamní operátor Proximus naostro spustil první 25Gb/s linku na světě, v Antverpách pomocí ní k internetu připojil Hlavní sídlo přístavní správy.

😄 Ale vážně jsem zvědav, jak rychle ty rychlosti porostou, když se dívám na O2/TM a vidím jak dorovnávají  Down a hlavně i Up, tak doufám, že Voda zareaguje a zvýší Up také, alespoň na to co má konkurence - 100 mbps... 🤔 I když nejlepší by bylo symetrických 1000/1000, ale to leda sen, no uvidíme, snad se to zase nezasekne na této rychlosti (1000/50) na roky... 😐

PS: A jestli to někomu přijde nevyužitelné a stačí mu třeba 20/2 apod., tak je to věc názoru a pohledu na to, já také neříkám, že bych nutně potřeboval 1 Tb/ 1Tb, ale proč ne, když ta technologie bude, beru to jako možnost, jako pokrok co nás posune dál, využitelnost je jiná věc, pokud to nenavýší znatelně ceny a nebudou s tím spojené nějaké další případné komplikace, takže proč ne.

• 1000 Mb/s
  • -
  • -
  • TG3442DE
  • Praha

před 4 hodinami, Arcao napsal:

BTW chtěli jsme přejít z 300 Mbit na ten zlevněný 500 Mbit, akorát by prý nám museli měnit TC7200 za něco lepšího. Bohužel jsme těsně před dokončením převodu pod Vodafone a pokud by se měnil modem, znamenalo by to prý přerušení převodu a zařazení na konec fronty, tj. převod až příští rok. Takže jsme se domluvili s operátorkou na dokončení převodu a následném navíšení na 1Gbit až budou zase modemy. Zařazením do pořadníku na 1Gbit modem prý máme nárok na tu slevu. 🤔

Tohle je docela zajímavá informace. Mně by snad ani nevadilo, kdybych byl v procesu převodu a museli mi převod zastavit. Nakonec jejich věc, kdy mě migrují, že:) Vlastně je taky zajímavé, že jsem o něco dřív takto přešel z 300 na 500 = dali mi akci Vodafone, vyměnili modem a přitom mi smlouva zůstala zatím pod exUPC. Současně jsem na sebe zařídil rodičům novou přípojku (předtím měli DSL u jiného operátora) a tady mám pro ně smlouvu rovnou pod Vodafone.

Je docela možné že se tyhle věci vyvíjí za pochodu.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole