Přejít na obsah

Doporučené odpovědi

Odesláno

A na FRITZ!Boxu to někdy fungovalo? Řekl bych že ne a že ani nebude.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

No m to nikdy nefungovalo ani na stationu viz. cca 6 příspěvků víše....

st.jpg

Upraveno uživatelem Jenda055

• Premium
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Vsetín
Odesláno

mě to na webu funguje

• Premium+, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Čaute.
Asi dva měsíce dozadu jsem vyměnil svůj modem Technicolor za Vodafone Station. Od té doby mám problém s HBBTV, protože mi co pár minut vždycky na pár sekund vypadne wifi = ukončí se hbbtv. Nemáte tip, čím by to mohlo být?

Napadá mě:
1) slabší dosah wifi než technicolor (je to ne úplně blízko). Včera jsem pozoroval, že i mobil s tím teď bojuje. Mám dobrý signál a najednou mi vyskočí hláška "bez připojení k internetu" a za pár sekund zase jede normálně. A za pár minut znova.

2) provoz wifi 2,4 i 5GHz (pokusy o nějaké přepojení na lepší signál. i když pochybuju, že TV umí i 5GHz)

• Start+, Super+
  • Red Basic Lite
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 5, CA modul
  • Brno
Odesláno

Tak zkus jednu z těch dvou wi-fi sítí vypnout, ať je jistota že to neskáče z jedné na druhou.

Jinak já tady mám třeba starší TV Panasonic a ta 5 GHz umí, ale naopak mnohem novější Samsung umí jen 2,4 GHz.

Taky můžeš případně zkusit na modemu udělat reset do továrního nastavení.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Arris má lepší WiFi i co do výkonu než měl Technicolor. Zkontroloval bych kanály, můžou se lišit od toho, co bylo nastaveno na původním modemu.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Brüx
  • po 5 týdnech...
Odesláno

Zdravím,

mám dotaz u Vodafone Station Wifi 6 mi po par minutach kdy internet jede najednou zacne blikat dioda u WiFi a internet proste spadne a musim ho furt restartovat. Bude chyba spis v kabelu nebo modemu?

• Premium+
  • -
  • -
  • Brno Lišeň
Odesláno

Jen si prodlužiješ dobu než si zavoláš přímo na Vodafone. Tady ten tvůj problém nikdo nevyřeší.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno

Mě by zajímalo, co se děje v danou chvíli se zařízením připojeným kabelem. Ta jedou? Pokud bliká jen wifi dioda...

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Mám 3. měsíc Vodafone station. Dělalo mi to to samé. Co 10 minut krátký výpadek wifi. Dost dlouhej na to, aby se mi bloklo na tv červené tlačítko.
Ženu to štvalo neskutečně. Minulý týden jsem potřeboval večer dělat něco na PC (kabel) a tři dny po sobě mi to tak co 20 minut spadlo. Pomohlo buď resetovat modem a nebo 10-15 minut počkat, aby to zase tak na 20 minut naběhlo. Na Vodafone lince jsem dostal klasické rady, ať resetnu modem do továrního nastavení. nepomohlo to. Výpadky prej na dálku v logu viděli. Přijel technik, proměřil signál. Výsledek byl, že je vše OK. Tak mi vyměnil modem za jinej Vodafone station (mimochodem se silnějším nabíjecím adaptérem). Výpadky wifi mám pořád, ale už jen tak jednou-dvakrát za večer. Ale na nasrání manželky to pořád stačí. Zakázal jsem wifi 5GHz a jedu jen natvrdo na 2,4Ghz.
Zajímavé je, že dokud jsem měl Technicolor, vše šlapalo jako hodinky.

Upraveno uživatelem Zlaťák

• Start+, Super+
  • Red Basic Lite
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 5, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague