Odesláno 17. dubna17. dub Mně to teda na Androidu stále nefunguje. Stejná hláška jako 10.4. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 17. dubna17. dub Centrum péče Aha, já zkoušel na iOS :-) Ověřím u kolegů. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 17. dubna17. dub Diagnostika modemu mi v Android apce snad ještě nikdy nefungovala. Basic, Super Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno 17. dubna17. dub Android 14, app Můj Vodafone 5.27.3, provedl jsem vymazání paměti i dat aplikace, přihlásil se a stejný. Tak nevím Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 17. dubna17. dub @Ondra - Vodafone aktuální verze aplikace i nalítali verze iOS Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 18. dubna18. dub Dneska mi na Android přišla aktualizace na v5.27.4 a stav je stejný. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 18. dubna18. dub Na Apple taky přišla aktualizace a zářná změna Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 22. dubna22. dub Centrum péče Díky, předávám vývojářům, aby se na to podívali. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno včera v 12:291 den Centrum péče Dnes jsme o tom s kolegy mluvili, zatím to vypadá tak, že diagnostika v aplikaci podporovaná z naší strany nebude, využívá staré řešení, které už nemusí být funkční, což svými příspěvky i potvrzujete. Aktuálně řešíme, zda by se přece jen nenašlo řešení, nebo zda uděláme v aplikaci odkaz, který by otevřel webovou samoobsluhu, kde je diagnostika dostupná. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.