Odesláno 11. května11. kvě A na FRITZ!Boxu to někdy fungovalo? Řekl bych že ne a že ani nebude. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 11. května11. kvě No m to nikdy nefungovalo ani na stationu viz. cca 6 příspěvků víše.... Upraveno 11. května11. kvě uživatelem Jenda055 Premium Super+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium, CA modul Vsetín
Odesláno 11. května11. kvě mě to na webu funguje Premium+, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 21. května21. kvě Čaute.Asi dva měsíce dozadu jsem vyměnil svůj modem Technicolor za Vodafone Station. Od té doby mám problém s HBBTV, protože mi co pár minut vždycky na pár sekund vypadne wifi = ukončí se hbbtv. Nemáte tip, čím by to mohlo být?Napadá mě:1) slabší dosah wifi než technicolor (je to ne úplně blízko). Včera jsem pozoroval, že i mobil s tím teď bojuje. Mám dobrý signál a najednou mi vyskočí hláška "bez připojení k internetu" a za pár sekund zase jede normálně. A za pár minut znova.2) provoz wifi 2,4 i 5GHz (pokusy o nějaké přepojení na lepší signál. i když pochybuju, že TV umí i 5GHz) Basic, Super Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno 21. května21. kvě Tak zkus jednu z těch dvou wi-fi sítí vypnout, ať je jistota že to neskáče z jedné na druhou.Jinak já tady mám třeba starší TV Panasonic a ta 5 GHz umí, ale naopak mnohem novější Samsung umí jen 2,4 GHz.Taky můžeš případně zkusit na modemu udělat reset do továrního nastavení. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 21. května21. kvě Arris má lepší WiFi i co do výkonu než měl Technicolor. Zkontroloval bych kanály, můžou se lišit od toho, co bylo nastaveno na původním modemu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.