Technikus Odesláno 9. dubna 2021 Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 (upraveno) Změny ve smlouvě posílají e-mailem a je 14 dnů na případné odstoupení Upraveno 9. dubna 2021 uživatelem Technikus 1 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ritchy Odesláno 9. dubna 2021 Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 před 2 minutami, tomus napsal: Rodné číslo normálně chtějí kvůli ověření totožnosti, taky se může stát že tam bude někdo volat místo tebe a změní ti to, takže bys měl být rád že to mají lépe zabezpečené. Vzhledem ke zkušenostem, ve spojení s tím co dělám, nikomu tyto údaje sdělovat nedoporučuji. Mají jiné cesty jak si tě ověřit. Navíc jak jsem psal, volali oni mě, ne já jim, což mění postavení člověka na druhé straně na nejistou osobu. 1 Citovat 1000 Mb/s - - Vodafone StationDOCSIS 3.1 Severočech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 9. dubna 2021 Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 (upraveno) V poslední době chtějí jméno a příjmení, datum narození a adresu. Upraveno 9. dubna 2021 uživatelem Technikus Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 9. dubna 2021 Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Až budeme převedení pod Vodafone, tak se bez hesla neobejdeme, jelikož se bez něj ani operátor na váš účet nepodívá. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 9. dubna 2021 Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 (upraveno) před 2 hodinami, tomus napsal: taky se může stát že tam bude někdo volat místo tebe a změní ti to Tak to by si tam meli poridit hlasovou biometrii. Mame dlouhodobe nejlepsi na svete (i kdyz Nuance tvrdi opak). Upraveno 9. dubna 2021 uživatelem Evzen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 9. dubna 2021 Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Ještě se dá volat z registrovaného čísla. Není to všeřešící, je to další krok k potvrzení totožnosti. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník OndrejB Odesláno 9. dubna 2021 Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 před 2 hodinami, Ritchy napsal: Tak dnes jsem to zkusil 300 - ExUPC (380 Kč) > 500 (500 Kč). Po 15 minutách s automatem a bolestí hlavy z té přiblblé melodie jsem to vzdal a napsal své telefonní číslo do formuláře. Po několika málo minutách mi volali z Vodafonu. Paní jsem popsal problém s průchodností modemu, bridge módem, s tím, že bych rád 1000, ale jejich station je k prdu, ale o tom neměla ani páru, vůbec netušila o čem mluvím. Poté si chtěla ověřit, zda jsem byl převeden k Vodafonu do systému, což jsem nebyl - nechtěl jsem ní sdělit RČ a VS se jménem a adresou jí nestačil. Pak mi řekla, že se se mnou spojí někdo z bývalého UPC. Nikdo se se mnou nespojil, po hodince výpadek Internetu, což mě napadlo, že dělají restart modemu... a ano, naběhlo mi 500/30. Teď jsem zvědavý co se bude dít dále. Každopádně pokud zprůchodní ten jejich přehřátý station, rád bych šel do toho Giga. Hmmm, zajímavé. Přes formulář jsem zadal telefon nějak před... 5, 6 dny? Dnes jsem volal (v jednu odpoledne) a 8 minut nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadra2030 Odesláno 9. dubna 2021 Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 58 minutes ago, Evzen said: Mame dlouhodobe nejlepsi na svete (i kdyz Nuance tvrdi opak) Sice OT - som netusil, ze Nuance ma hlasovu biometriu.. ale s ich dokument rieseniami (a print management ako Equitrac) som stravil nejaky ten rok - potom to kupil od nich Kofax. Citovat Super - Základní - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 12. dubna 2021 Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Nabízí se spekulativní otázka, proč to VF vlastně dělá? Že by byl předupečený odkup VF ČEZem, VF teď povinně nahání klienty a za pár měsíců kdoví, co bude? Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. dubna 2021 Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 spíš to dobrovolně nikdo nechtěl 🤔 kdo by bez mučení dával litr měsíčně za gigabit bez uploadu, o kterym tady snad ještě nikdo nenapsal, že mu funguje 😐 a protože to nikdo nekupoval, nebylo to jak otestovat v reálnym provozu a to je i důvod, proč i takovou dobu po uvedení sou s tim potíže teď, když už to chce víc zákazníků 🤔 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.