Odesláno 16. ledna 2021 4 roky Ve stavu předplatného pro Zonu 5 jsou tyto údaje: CA modul s kartou, který funguje má "kód" 01a83c8F pro období leden 2021 CA modul s kartou, který nefunguje má "kód" 01. Jan 21 - 31.Jan 21 (01A83C8F) - tj. kódy jsou u obou dvou CA modulů stejné. Když se podívám na web Moje UPC na nefungující modul a kartu, tak je tam uvedeno: CA Modul - ID zařízení: 01670006900 a ID karty: 014164571458 Na obalu CA modulu je ještě uvedeno jeho sériové číslo 13001627337 Na CA kartě jsou uvedeny stejné kódy za prosinec 2020 i za leden 2021. Ještě jednou se ptám: Je možno na servrech UPC kartu č. 014164571458 úplně resetovat, všechno z ní vymazat a až potom na ni nahrát znovu moji placenou službu? Pokud se to doposud dělalo službou refresh, tak na kartě možná z minulosti zůstaly stará data.
Odesláno 16. ledna 2021 4 roky Ještě znovu otázka na kterou jsi neodpověděl, sedí to číslo nefungujícího CA modulu v moje UPC s číslem které je napsáno velkým písmem na tom modulu? Jinak zkus také udělat to co psal technik. A ještě dodám že ty tvoje čísloa předplatného jsou stejné jako moje které mám na kartě CA modulu a set-top boxu Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 16. ledna 2021 4 roky Pane tomus: V moje UPC je u vedeno ID zařízení a ID karty - to už jsem psal v minulé odpovědi. Když CA modul prohlížím, tak na něm nic velkým písmem napsáno není. Je tam jenom Serial number: 13001627337. Toto sériové číslo na obalu CA modulu je jiné než ID číslo zařízení, které je u modulu uvedeno v moje UPC. Tam je uvedeno číslo ID zařízení 01670006900 - mělo by být ID zařízení a sériové číslo na modulu stejné? To teď není. Pokud by to mělo být stejné, tak zavolám technikům do UPC, aby čísla zkotrolovali.
Odesláno 16. ledna 2021 4 roky Já mám na svém modulu dvě čísla, jedno je 11 místné pod názvem CAM ID a druhé delší s pomlčkamij e pod názvem PN. Takže to co uvádíš je asi správné, čili je možné že mají v systému zadané jiné číslo než má tvůj CA modul, i když už jsem tady uváděl že prý případ když se ty čísla lišily a stejně do fungovalo, takže jim tam radši ještě znovu napiš, nebo možná i zavolali přeci jenom o víkendu tam nebude takový provoz. ale pořád je tady i ta varianta o kterém mluvil technik že ty dvě zařízení nejsou aktuálně spárované. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 16. ledna 2021 4 roky Vyndal jsem kartu Ci+ a tam je jedno číslo a na tý nejstarší co mám CI jsou 2 čísla a ani jedno nesouhlasí s tím co mám uvedeno v seznamu zařízení a funguje to 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 16. ledna 2021 4 roky Možná by to číslo mohlo být v Menu modulu - O Conax - jako Chipset ID (nemám doma modul, tak se nemůžu podívat) - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 16. ledna 2021 4 roky já to zkontroluju v TV, tak číslo karty souhlasí, číslo modulu nesouhlasí no tak to mě vysvětli ????? ale funguje to, nechápu jejich systém, jestli k tomu tam nemaj přiřazený ještě někáký jiný identifikátor, vrtat do toho nebudu to bych asi zase dopadnul 👹 Upraveno 16. ledna 2021 4 roky uživatelem Honza333 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 16. ledna 2021 4 roky Jak vás tu "poslouchám" tak radši ani nebudu vyndavat modul z TV. Večer se chci koukat na snooker 😄 Super Basic Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno 16. ledna 2021 4 roky Teď to znovu řeším telefonicky s techniky u Vodafonu. Zjistili jsme, že pokud je na obálce CA modulu jiné číslo než máme uvedeno na webu "Moje UPC" u daného modulu, tak no není na závadu, protože původní číslo z obalu CA modulu tzv. séroivé číslo mají uloženo ve staré databázi a dá se najít a porovnat s ID číslem modulu, které je uvedeno v Moje UPC. Dá se zkontrolovat, jestli je to přiřazeno dobře. Teď mi technici ajťáci mažou kartu a nahrají mi ji znovu. Čekám jak to dopadne, mělo by to být za hodinu. Pak vám řeknu. Doporučuji všem, abyste si doma z webu Moje UPC nezadávali službu "Obnovení programové nabídky" . To jsem bohužel udělal a od té doby mám problémy. Takže chďte kolem TV po špičkách .....
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.