Odesláno sobota v 09:24 4 dny Na 360 Tune Box není EPG? Premium Premium ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno sobota v 09:31 4 dny Asi specifikovat na které platformě.Přes web je. Upraveno sobota v 09:32 4 dny uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno sobota v 09:50 4 dny Přes CA modul? Premium Premium ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno neděle v 15:55 3 dny Už to šlape! Premium Premium ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno před 20 hodinami20 hod Tak jsem zjišťoval, proč se mi nenahrál druhý díl Místo zločinu Zlín 12.1. A zjistil jsem, že v EPG byl i druhý díl označen jako první. Super! 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno před 20 hodinami20 hod @tramin No jo sakra 😡 Ale když si ho pustíš ve zpětném přehrávaní tak tam už jako druhý díl označen je. No a kdyby si ho jóó chtěl mít uložený napořád tak ještě jde stahovat i tady - https://www.ceskatelevize.cz/porady/15766628990-misto-zlocinu-zlin/223512120170002/ Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 18 hodinami18 hod @tramin ano, pokud si pamatuji, bylo tam uvedeno E1. Taky jsem se nad tím pozastavoval. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno před 11 hodinami11 hod @dad18 ty možnosti samozřejmě znám. Ale psal jsem do vlákna problémy EPG, že? 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno před 11 hodinami11 hod @tramin Omlouvám se, že jsem ti chtěl v dobré víře pomoci, už to víckrát neudělám.😉Já mám takový dojem, že tohle téma je tu už zbytečné. někde se tu psalo, že to EPG přebírá VF od někoho, takže psát sem kde je špatně udělaný popis seriálu je k ničemu, nikdo to sem číst nechodí aby to pak podle toho opravil. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 9 hodinami9 hod A takových případů, kdy jsou uvedeny špatné čísla epizod je víc - zjevně se rozbil zdroj dat pro ČT. Zrovna jsem si říkal kolikrát budou chtít ten první díl Bambinotu ještě vysílat - a hele, on to v sobotu nebude zase první díl, on už to bude druhý.No, takovej bordel je pro televizi, která je postavená na datech z EPG, doslova požehnání 🙂 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.