Odesláno 15. září 2023 1 rok Co to zase dneska je? V EPG data jsou, ale na jednotlivých stanicích místo údajů, je zase pouze text Informace brzy k dispozici. Proč používáte nějakou pochybnou extérní službu, místo normálních EPG dat od poskytovatele? Upraveno 15. září 2023 1 rok uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Odesláno 15. září 2023 1 rok Problém je na Ca modulu.V app. pro samsung vše ok.Jinak by mě zajimalo,kdo to epg dělá.Na slovenských stanicich je info ve slovenštině😀 Upraveno 15. září 2023 1 rok uživatelem namec - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 15. září 2023 1 rok před 4 hodinami, cvancara napsal: Co to zase dneska je? V EPG data jsou, ale na jednotlivých stanicích místo údajů, je zase pouze text Informace brzy k dispozici. Proč používáte nějakou pochybnou extérní službu, místo normálních EPG dat od poskytovatele? Poslední dobou EPG tragédie.Asi si budem muset zase začít kupovat nedělní Blesk s programem na příští týden 🙂 Kabel 300 Mb/s - Komfort hovno brno
Odesláno 15. září 2023 1 rok Potvrzuji problém. Chtěl jsem naprogramovat nahrávání a EPG obsahuje místo názvů pořadů buď text "Informace brzy k dispozici" nebo jméno televizní stanice. Upraveno 15. září 2023 1 rok uživatelem randomofamber 300 Mb/s - Komfort UBEE EVW3226 (bridge), 3x CA vlastní Praha, Černý most I.
Odesláno 15. září 2023 1 rok Také mám ode dneška tento problém na CA modulu. Myslíte, že to bude opraveno?
Odesláno 15. září 2023 1 rok Dnes jsem přeladil ze "vdušné" externí antény na zdroj VF, - Informace brzy k dispozici. To je neskutečnej bordel. @namecasi to nebude jen v CA modulu - žádný nemám. Mám koax přímo do anténního vstupu. SONY, TV Google. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 17. září 2023 1 rok pořád je to problém, jak mám nastavit nahrávání, když na většině programů nevidím EPG Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno
Odesláno 17. září 2023 1 rok Na dvou různých TV Samsung a LG vše v pořádku jak EPG, tak info o vysílaném pořadu, a to na DVB-C i DVB-T. CA moduly s tim nemají nic společného. - - - - Praha
Odesláno 17. září 2023 1 rok před 23 minutami, novcze napsal: pořád je to problém, jak mám nastavit nahrávání, když na většině programů nevidím EPG Tragédie...budeš muset nastavit ručně. Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.