Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno
Na jednom fóru psal technik karnevalu , že to nerozšiřují z důvodu starých rozvodů. A tam kde jsem bydlel jsou rozvody nové a kabelovka už mi několik let odpovídá , že už brzy. O to tady jde. Je mi jasné , že zavedený kabel není vše a že o tom nerozhoduje jeden člověk,ale ať si z lidí nedělají srandu.Mají to říct na rovinu.Internet nebude.

Teď už tady internet měl a být a zase to odložili. Kdybych tomu najivně nevěřil tak jsem už mohl mít jiné připojení.

Hold tady není Praha Karnevale. Takže je to trošku o něčem jiném.

Řekl bych, že kdyby měl Karneval své rozvody, jak říkáš u vás v odpovídajícím stavu, rozhodně by netrvalo dlouho a už by u tam jel. Ale nejde jen opravdu o to, ze to z technickeho hlediska jde. Nevíš jeslti mají u vás vybudované patřičné optické nody, sestavené připojení cmts, atd. neni to tak jednoduche :))

Odesláno

Ale to já všechno chápu. Tak ať neslibují. Takovou zkušenost s nima tady má každý kdo se na internet informoval. Každému říkají , že už brzy. A tak je to několik let.

Odesláno

POZOR nezamenovat sliby Karnevalu se sliby Intercablu.....intercable mluvil hoodne do vetru, karneval se myli v radu mesicu, coz se da vydrzet...

Odesláno

Nevznikl Karneval náhodou tak , že se Intercable sloučila s Tesmedii?

Takže jde hlavně jen o změnu názvu.

Taky jsem nic víc nezpozoroval. Už je to celkem dlouho co se jmenujou Karneval a zatím jsem žádný pokrok k lepšímu nazaznamenal.

Jsi zaměstnanec Karnevalu nebo máš pouze to "štěstí" , že u tebe je internet dostupný?

Odesláno

Já jsem tedy pokrok zaznamenal - mám kabelový Internet. Kdyby tu stále byl Intercable, tak bych měl...

Odesláno

U tebe je to jen domněnka , že by jsi internet neměl,ale u mně je to skutečnost, že ho tady karneval nenabízí.Jinak Intercable a Karneval je stejná společnost.Akorát , že se dala dohromady s Tesmedií.

Ale nechme,už toho. Já si sháním WIFI. Zatím to vypadá dobře neomezená 512 za 300 kč.

Tak se mějte. :lol:

Odesláno
Nevznikl Karneval náhodou tak , že se Intercable sloučila s Tesmedii?

Takže jde hlavně jen o změnu názvu.

je v tom zasadni rozdil...protoze Intercable internet neposkytoval - pouze sliboval (po ukonceni "testovaciho" provozu - haha), TESmedia i poskytovaly...po slouceni doslo k masivnimu rustu kabeloveho internetu v ramci obou siti....jiank by dodnes nebyl internet v plzni, v brne, ostrave atd.....to ze neni zatim hotova cela ostrava, zrovna tam kde bydlis je sice smula, ale v ramci velkych cisel to zas tak neznamena....

Odesláno

Přesně tak. Věřím tomu, že kdyby se Intercable nesloučil s TESmedia, tak kabelový internet v Plzni dodnes není. A přitom už je tady zhruba 1,5 roku. To byly jenom samé sliby a nic víc ...

Odesláno

Právě , že tady jde o dost velká čísla , protože Ostrava-Jih je největší ostravský obvod a všude je karneval.Takže tady jde fakt jen o sliby.

Takže buďte rádi, že vám internet jede.

Já doufám, že brzy taky budu mít,ale samozřejmě ne přes karneval.Ale zato mě to vyjde o hodně levněji.

• po měsíci...
Odesláno

Zdravím

Můžete mi prosím zdělit kdy se taky dočkám internetu ve Výškovycích?

Díky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague