Návštěvník MaitieS Odesláno 3. února 2017 Sdílet Odesláno 3. února 2017 Ahojte, je dosť pravdepodobné, že tu neriešite technické problémy ale rád by som sa vás spýtal či už niekto mal podobný problém ako ja a či ho náhodou nejako aj vyriešil. Takže: Môj balíček od UPC je 500Mb/s ku 20Mb/s. Balíček mám od Júna 2016. Výpadky mi začali od Decembra a také, že mi spadne router a ako keby sa proste len reštartoval celú dobu. Výpadok som mal aj včera 2.2.2017 o 17:50, následne mi internet išiel o 17:56. Skúšal som už: Manuálne nainštalovať sieťový ovládač, no márne. Reštartovať ipv4/6. Preinštalovať Windows apod. Výmena routeru nepomohla. Taktiež potom povedali, že chyba je v koaxiálnom kábly a tak aj to vymenili a aj tak daný problém stále pretrváva. Čistenie PC, všetko. Práve som objednal externú sieťovú kartu a som zvedavý či to padne aj po tom, ak áno, čo by som prosím vás mal robiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 3. února 2017 Sdílet Odesláno 3. února 2017 Co to je zač ten router? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MaitieS Odesláno 3. února 2017 Sdílet Odesláno 3. února 2017 ten ich nový: https://online.upc.sk/public/aem/_graph ... ercury.png Prémiový Wi-Fi modem Najnovšie Wi-Fi zariadenie pre pripojenie na internet Ušité na mieru pre službu optického internetového pripojenia UPC Fiber Power Bezdrôtový modem CBN CH7465LG je celosvetovo najkompaktnejší hlasový modem EuroDOCSIS 3.0 v štýlovom a elegantnom designe určený pre domácnosti, domáce kancelárie alebo menšie podniky. Možno ho použiť v domácnosti s jedným alebo viacerými počítačmi s podporou bezdrôtového pripojenia pre vzdialený prístup k bezdrôtovému modemu. Nový moderný Wi-Fi štandard: 802.11a/n/ac Neporovnateľne lepšie pokrytie teraz v každom kúte domu Podporované obe pásma 2,4 aj 5 GHz, s automatickým výberom najlepšieho signálu Moderný, jednoduchý a priestorovo nenáročný dizajn: 220 x 160 x 45 mm Inteligentná distribúcia signálu medzi viac pripojenými zariadeniami Intuitívne užívateľské rozhranie a jednoduchá inštalácia 4 Ethernetové porty + port pre UPC telefonovanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 3. února 2017 Sdílet Odesláno 3. února 2017 Píšeš že modem vždy spadne to může být způsobené tím že ztratí signál podívej se do modemu jakou ukazuje úroveň signálu a hoď ty hodnoty sem. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník upcman Odesláno 4. února 2017 Sdílet Odesláno 4. února 2017 v prvom rade by si mal vediet ze od januara 2017 uz nie je v ponuke 500mbit internet, no preco asi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 4. února 2017 Sdílet Odesláno 4. února 2017 V poslednej dobe sa stretavam s obdobnym problemom.Samovolny restart wifi modemu ked sam nabehne,ale castejsie skor nenabehne.Vzdy sa mi osvedcilo vytiahnutie koaxialneho kablu,opätovne zapojenie,poriadne dotiahnut.Zda sa mi ako keby bol slaby kontakt a viazne komunikacia medzi kablom a modemom.Ubee evw 3226 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MaitieS Odesláno 4. února 2017 Sdílet Odesláno 4. února 2017 Žiaľ vôbec netuším ako sa mám pozrieť do modemu, aby som našiel úroveň signálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 4. února 2017 Sdílet Odesláno 4. února 2017 Máš to v návodě, strana 35. https://www.google.cz/url?sa=t&source=w ... 9d9eNxMtSg Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MaitieS Odesláno 6. února 2017 Sdílet Odesláno 6. února 2017 Ale čo na stránke 35? Iba, že to slúži na sledovanie Downstream-u, to je všetko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 6. února 2017 Sdílet Odesláno 6. února 2017 Ano, to jsou ty hodnoty signálu, které když sem dáte, tak vám tu pár lidí je schopno napsat, zda máte signál dobrý, uspokojující, vynikající nebo na <>. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.