Přejít na obsah

Konec JOJ v UPC


pol241

Doporučené příspěvky

A čakali ste od Millera, Kollára a spol. niečo iné? :lol: My na slovensku vieme o čom je reč. Skúste sa napr.opýtať, prečo UPC SK ako jediné už takmer 3 roky nemá v ponuke Novasport ( vysielacie práva pre obe krajiny ). Táto téma je tabu, ak vôbec niekto odpovie, tak jedným slovom - NEPLÁNUJEME... :roll: . Hlavne že si v basicu musíme platiť také skvosty ako Mňau, Mňam, či Spartak Tv.... :puker:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník david3434

I kdyz musim rict,ze mi je nejaka JoJ,nebo Markiza ukradena,stejne jako Nova,(na Primu obcas jeste kouknu.).Tak nechapu ze vube UPC neco jako JOJ family zarazuje.Asi ma hodne mista ,kdyz zaradila i mnau a jine skvosty.Vim ze kazdy ma jiny vkus,ale zarazovat neco pro par stovek lidi(nevim).

Myslel jsem ze aspon archiv,bude skutecnym archivem(neco ve stylu Hbo go,nebo Prima play),,ale dle informaci to ma byt jen nejaky 3 serialy 30 hodin zpetne.

Tak nevim,ale zda se mi ze ta UPC tv,uz ztraci a vazne premyslim o Nove digi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ritchi

...a hadam sa najde niekto komu bude tato reprizy repriz vysielajuca,medialnoreklamna mozog vymyvajuca sračka chybat,podobne ako markiza,nova atd?Vymazal som tieto stanice z rastru a hned je zivot krajsi :mrgreen:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Může mi někdo, kdo na TV kouká, proč mu bude chybět JOJ jako taková? Jejich vlastní tvorba tam bude, zahraniční filmy se stejně pár dní před nebo po vysílají na partnerské stanici, což umí vyřešit zpětné shlédnutí. O co vlastně doopravdy přijdeme?

  • Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník tom0

Škoda, když končí slovenské stanice, hlavně Jojplus jako češi jim dobře rozumíme / nepotřebujeme angličtinu apod./nemusejí se dabovat a mají pěkné filmy. V kabelovce jsou samé sportovní, hudební a dětské programy - to nepoužívám. Mám rád dokumenty a filmy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník notizia

tom0

 

Díky vám Čechům přijdou o tyto stanice i Moraváci se Slezany a to jen díky tomu, že to bylo šířeno i v Čechách kde to právně nemělo být nikdy. UPC to mělo řešit lak, že se to mělo na části Moravy Slezska šířit v rámci regionálního muxu, zrovna tak jak se šíří rakouské a polské programy jen ve vybraných městech a ne po celé České republice.

 

Tady se ukazuje to jak si UPC váží svých zákazníku, když to nemíní šířit ani na východní části Moravy ze Slezskem a také neschopnosti jejich právníků. Pokud to UPC nezajistí ani na Moravě ze Slezskem, tak mohou od Moraváků a Slezanů očekávat odchod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...