Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

No je to tak, jak jsem si myslel :) BONUS RYCHLOST 240/20 (s cenou 0,- Kc), takže zrychlení na 300Mbit se nekoná.

A taky měli trvalou cenu u DTV ...

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Taky se mi snažili v březnu/dubnu vnutit změnu balíčku a tvrdili, že "bonusová rychlost bude končit". Tak jsem je poslal někam s tím, že až ji zruší, tak to s nimi budu řešit dál. V červnu jsem pak přešel na Horizon Komfort 120+ a k tomu bonusovou rychlost 240/20 (ta se v červenci při letním zrychlení omylem deaktivovala, ale po reklamacích a zásazích technika ji mám zpátky). Mail o zrychlení mi přišel v době, kdy byla bonusová rychlost deaktivovaná - tak uvidíme, jestli/na kolik mě teď zrychlí (300/30) nebo zpomalí (na 200/20? :D).

• -
  • -
  • -
  • Compal, 3xCA modul
  • Praha
Odesláno

Aha, já myslel, že to byl opis aktuálního vyúčtování (to s tím bonusem, dále jsem to už nečetl).

Jinak zrychlení se prý týká zákazníků, využívající tarify platné od 1.5. Takže by se Vás zrychlení mělo týkat.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

On ale nepise nic o zmene, ale o platnosti tarifu.

Odesláno

Tak to jsem zvědav, jestli mi to zrychlí též. Mám cca týden změnu služeb na Internet 120+ a Horizon Komplet+. Psal jsem email na podporu s dotazem a prý se mne to netýká a mám přejít třeba na Internet 120+ a Horizon Komfort+. Tož to trošku nechápu. No, uvidím zítra. :shock:

Odesláno

Po restartu modemu opravdu zvýšení rychlosti ze 120 na 200/20. Moc jsem tomu nevěřil ale jde to.

Odesláno

Oggy: To bude asi tím, že máš vlastní sestavu (Internet 120+ a Horizon Komplet+). Podle mě to navyšují automaticky jen těm výchozím což jsou Internet 120+ a Horizon Komfort+ nebo Internet 240+ a Horizon Komplet+.

Ale koukám, že už to na webu aktualizovali, tak by neměl být problém požádat o změnu služeb a sestavit si jak je potřeba.

Mně to zatím jede ještě s letní akcí 240/12 (250/14). Asi budu muset zažádat o změnu protože mám tarif z 2014.

Odesláno
Tak to jsem zvědav, jestli mi to zrychlí též. Mám cca týden změnu služeb na Internet 120+ a Horizon Komplet+. Psal jsem email na podporu s dotazem a prý se mne to netýká a mám přejít třeba na Internet 120+ a Horizon Komfort+. Tož to trošku nechápu. No, uvidím zítra. :shock:

mám ten samý tarif od 21.5.2015 a zvýšení rychlosti na 200/20 dnes ráno .Přišel mě dopis o zvýšení rychlosti někdy v červenci.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

Tak co,jede ještě někomu bonusových 240?

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague