Slamb Odesláno 28. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 ale no tááák, na co ten prezidentskej slovník? kdyby nebylo upc, tak sme dneska rádi za 100 Mb/s a někde možná ani to ne jenom díky upc a jeho 120 / 240 Mb/s netu (byť se zoufalym uploadem ) tady máme konkurenci, která nabízí gigabit... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 28. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Co je zas tohle za ptákovinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 28. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Normální spam Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PESFILIPES Odesláno 28. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 bufalobil » čtv, 27.11.2014, 22:46 Já jsem tak rád že jsem mohl poslat UPC do prdele . Je mi líto všech chudáku, kteří nemají alternativu. Čím více lidí ty sráče zruší tím lépe. Omlouvám se za prezidentský slovník ale točí mě to. KONECNE PRINOSNY KOMENTAR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kab Odesláno 29. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Tak jsem si to přepočítal... původně jsem si mylně myslel, že se cena pronájmu zvedá ze 49 na 70 a zdražení je o 9%, ale jen se ve skutečnosti zaokrouhlí na 50 - celé zdražení je tedy o 12 Kč, což je pod rozlišovací schopností asi každého, když jedno pivo dnes stojí 39. Obecně bývám na každou zmínku o zdražení velmi alergický a reaguji ostře, ale toto je zcela nezajímavá změna ceny a lze ji ignorovat a nereagovat na ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Co je to zase za mazání medu kolem huby, jaký zdražení ccr 4%, UPC zcela účelově LŽE!!!! Podle jejich novýho ceníku za pronájem HD PVR boxu (měsíční poplatek za pronájem set-top boxů Handan CV 7000-HD nebo CV6000 DVR a karty Conax), těch krámů, který se 2-3x za den samy od sebe vypnou nebo resetují, se cena z 99,83kč zdražuje na 153kč/1měsíc!!!! To je zdražení o 53%, žádný 4%! Když nemáš zájem zlodějnu tolerovat, tak si k 1.1. 2015 táhni, ale předpis služeb ti pošleme 23. 1. - 22. 2. 2015. To by snad mělo být obráceně. Jsme pro ně jen póvl, ví dobře, že to zacvakneme, páč neviditelná ruka trhu to nevyřešila! Jsu naštvanej a to píšu slušně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 29. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 (upraveno) Mirino: Ve stávajícím ceníku je cena 152,52 Kč, zdražení tedy už proběhlo od 3.11.2014 a teď jen zaokrouhlují. http://www.upc.cz/pdf/Cenik.pdf Upraveno 29. listopadu 2014 uživatelem Návštěvník Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 29. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Pronájem HD_PVR je momentálně měsíčně 100.-korun českých http://www.upc.cz/televize/prijimaci-za ... -televize/ V novém předpise je měsíční pronájem 153.- korun českých. HD_PVR zdražili o 53.- korun českých (to opravdu nejsou 4 procenta, ani při sebevětší vůli) Základní STB má teď cenu měsíčně 70.- korun českých, podle nového ceníku to má zůstat na těch 70.- Kč https://www.upc.cz/pdf/Cenik2015.pdf Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 29. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 on ten HD PVR jednu dobu stál 152Kč http://www.upc.cz/pdf/Cenik_DTV_do_20121231.pdf ona to byla asi nějaká akce za tu 100Kč ,protože co jsem koukal tam v ceníku je naspano pořád 152Kč a to od roku 2012. Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 29. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Kdyby šlo v "moje UPC" rozkliknout jednotlivé položky (jeden čas to šlo), možná by jsme se nestačili divit. Ono mít na jedné firmě dva ceníky (každý s jinou částkou) - to je také v Evropě unikát. Kterej ceník platí?? Je to podle vizáže, podle drzosti, ..... ? Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.