Přejít na obsah

Reset HD Kaon KCF-B4003HCO


Návštěvník kamelot

Doporučené příspěvky

Návštěvník kamelot

Při procházení v menu nového EPG dochází u Kaonu k častému resetu. Obraz zamrzne, zvuk pár sekund jde a pak box bootuje. To se poslední dobou stává velmi často. Dříve se samovolně zresetoval tak jednou za 14 dní. Se starým EPG žádný problém nebyl. Připadá mi, že intenzita padání boxu vzrostla právě po nasazení nového EPG. Nevím, jestli to s tím může souviset. Máte také tyto poznatky ? Jinak box až na velmi zřídké výpadky HDMI chodí dobře. Informační charakter nového EPG mne zklamal. Třeba věková hranice u filmu Limonádový Joe - do 18ti nepřístupno :salut: . Ale to patří do jiného vlákna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree

Všechno souvisí se vším, zcela nepatrně odbornější pohled na problém EPG

... se používají neobvykle veeeéliké rozšířené popisy, které byvše omezeny danou rychlostí otočení karuselu, nutně zvyšují nárok na rychlost toku dat EIT (EPG). Není výjimkou, že přešvihnou 512 kbit/s. Vyplývající nárok na zpracování a zápisy/čtený produkuje mnohdy chyby, informace je neúplná, musí se znovu načítat při další otočce... O větším nároku na objem a správu paměti nemluvě. Nelze říct, že by byl vztah komfortu EPG k značce, typu, ceně TV. Ale novější TV bývají výkonnější a s větším objemem, než starší (protože se testovaly v nových podmínkách).

 

(viz také zde)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
Ano, děje se mi to pravidelně. Začalo to cca před 2 týdny. Je to neúnosné.

MĚ se to děje taky v poslední době u všech (3). Není to zavirované? nebo jenom kolísání?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník kamelot

Po dvanácti dnech od založení tohoto vlákna dnes došel technik UPC s nabídkou výměny HD boxu. Uvítal jsem výměnu, protože mi nabídnul model K-3000HDCO :cheers: . Tento model jsem měl před 4003kou asi 2 roky. Tehdy u 4003 jsem hned po prvním spuštění zaznamenal změnu obrazu k horšímu. Prostě mi ten obraz nesedl v příliš ostrém podání obrysů v HD režimu. 3003 má hladší, o trochu měkčí a tím pro mě příjemnější obraz. Doufám jen, že ho nebudu muset brzy opět měnit. Byla by to už pátá výměna boxu.

S/W 11.11.00.07, 286 Gb volného místa na disku.

Technik mi nabízel tzv. BABY HD BOX s polovičním pronájmem. Ten je bez interního pevného disku a umožňuje nahrávání na externí média - flešku, mobilní pevný disk nebo přímo na disk v PC. Zajímavé, že ? Že by konečně UPC přestala respektovat autorská práva pořadů ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlásím se také k "poškozeným". Cca před týdnem restarty při procházení EPG, při listování v nahraných pořadech, dokonce i jen při přehrávání. 6x denně není nyní nic vyjímečného. Předtím restart tak max. do měsíce.

 

Tak teď je už několik dní po problému, vypadá, že to trochu doladili.

  • Kabel 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Premium VTV Box
  • Pardubice
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To TECHNIK ... Já vím, že se nahrávky přehrají zase jen přes tento box. Ale jde mi o to nahrát více dat na externí disk ..... třeba terabajtovej. A že se nedá propojit přímo s PC jsem nevěděl. Vůbec informace o tomto boxu byla pro mne novinka právě dnes od pracovníka UPC. Na stránky UPC moc často nelezu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...