Odesláno 27. května 2015 10 let Netusite zda Wi-free bude casem fungovat i na boxech Horizon ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 27. května 2015 10 let Požádal jsem si o aktivaci wifree, píšou, že do 10 dnů bude požadavek zpracován, čekám již 3 týdny a nic... a jinak jsem zatím nikde ve městě na wifree nenarazil.
Odesláno 27. května 2015 10 let ...já od toho nic přínosného neočekávám,takže mě to může jen příjemně překvapit...
Odesláno 5. června 2015 10 let Požádal jsem si o aktivaci wifree, píšou, že do 10 dnů bude požadavek zpracován, čekám již 3 týdny a nic... a jinak jsem zatím nikde ve městě na wifree nenarazil. To ani nikde nikdy nenarazíš.. Jedinej výsledek tyhle akce bude totální zarušení všech pásem v panelákách nic víc.. ve městě se stejně nikde nepřipojíš protože tam prostě nikde nebude dosah...
Odesláno 5. června 2015 10 let Požádal jsem si o aktivaci wifree, píšou, že do 10 dnů bude požadavek zpracován, čekám již 3 týdny a nic... a jinak jsem zatím nikde ve městě na wifree nenarazil. To ani nikde nikdy nenarazíš.. Jedinej výsledek tyhle akce bude totální zarušení všech pásem v panelákách nic víc.. ve městě se stejně nikde nepřipojíš protože tam prostě nikde nebude dosah... Podle mě se jedná o funkci multi SSID, to znamená že oba AP (WI-Free a UPCxxxxxxx) se vysílají na stejném pásmu (na stejném kanálu z jednoho wifi vysílače), takže po aktivaci WI-Free 2,4GHz pásmo bude stejně zarušené jako předtím. A navíc na všech routerech jsou s názvem WI-Free, takže i když más kolem sebe 20 takových AP, na mobilu a kompech se ti zobrazuje pouze jeden AP Wi-Free. Upraveno 6. června 2015 10 let uživatelem Návštěvník Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice
Odesláno 7. června 2015 10 let To není nabourání se je to změna nastavení na dálku, stejně jako třeba změna rychlosti. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 7. června 2015 10 let Podle mě je to naprostý nesmysl a bez praktickeho využití.To co si UPC predstavovalo prostě nebude a nemuže fungovat. Upc ma z 90% zasitovany panelaky a bytove domy,kde se ten signal nedostane,ani do vedlejsiho bytu,natozto nekde na ulici. Ja se napriklad na svoji wifinu neprihlasim uz ani na chodbe v panelaku. Pak je spousty zakazniku,kteri se k tomu nepripoji,protoze nemaji potrebu byt neustale online,jako ja a internet vyuzivam jen doma.A Upc je nijak nemitivuje k tomu,aby svuj modem zpristupnily. Upc chce udelat neco podobneho jako provozuje ve francii,ale tam maji uplne jine zasitovani,i v rodinych domkach,takze site na sebe jakz takz navazuji.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.