Přejít na obsah

KONECNE HBO GO a dalsi novinky...


Jirka007

Doporučené příspěvky

Vazeni po vcerejsim telefonatu,kde jsem si stezoval na lince,ze aplikace na mobilni tel s oficialnim nazvem UPC aplikace,jiz davno bezi od 26.3. a my zakaznici o ni od UPC nic nevime,mi bylo nadrizenym okamzite zpetne volano a vysvetleno ze mam v podstate pravdu a jako na usmirenou,me bylo sdeleno ze od kvetna bude UPC nabizet HBO GO,HBO2+HBO Comedy+Cinemax+Cinemax2 v HD kvalite.Dale ze na setoboxu Horizon intezivne pracuji a testuji ho a nahradi ten vrak Kaon HD s HDD.O Nova Cinema +Fanda a Nova Tv v HD kvalite ale zatim nic noveho mi nesdelil.Presto se o tyto novinky s Vami chci podelit aby jste se i Vy mohli na ne tesit,tak jako ja.Pro stouraly ze Horizon neni dobry atd,mam jedinou odpoved,Handan 6000 taky ze zacatku nebyl ale aktualizace to vyladily a pristroj ktery obsahuje 3 v jednom je pro me tisickrat lepsi nez ta popelnice Kaon.Tri v jednom znamena-Setobox Horizon DVR s HDMI v HD kvalite,s HDD 500 G a modemem na internet,jak kabelovy,tak wifi,tuneru 6-coz znamena 4 programy nahravat a na dalsi se divat,funkcni USB,DLNA,Horizon umozni sledovat digitální kabelovku na všech chytrých mobilních zařízeních a zároveň nabídnout zpětný kanál pro video on demand, ale také možnost nahrávání a zpětného pouštění pořadů, které diváci nemohli sledovat v reálném čase.

  • 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox.
  • Ústí nad Labem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník frelo
Dobrý den,

zařazení programu Country no 1 (Šlágr 2) v tuto chvíli testujeme. Finální potvrzení startu proběhne během týdne maximálně dvou.

Alena, UPC Facebook tým

 

oni ho teprve testuji a my co mame anteny se uz aktivne na nej coukame :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tvskyfreak

Koukáme, ale jenom na test. Takže v pohodě. Ještě by to chtělo nové Discovery (Science HD, IDXtra a TLC) a Crime and Investigation, a bylo by to super!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den Pavle,

ano, připravujeme celý nový multiplex. Ladíme poslední technické záležitosti, zálohování tras apod. Jakmile bude všechno funkční, budeme společně s HBO informovat naše klienty o startu vysílání. Veškeré informace se dozvíte z www.upc.cz nebo zde z poradny. Prosím o strpení.

Péťa, UPC Facebook tým

  • Premium
  • -
  • -, Základní, Family, Sport, Cinema
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník david3434

Přesně jak píše jirka tak UPc plánuje nový STB někdy ke konci roku.To je v podstatě i důvod proč niní začaly nabízet ty akční ceny na balíčky z těma HD kaonama,protože za 1/2 roku už jim budou k ničemu a lidé kteří si je ted v rámci akce předplatí,tak pak budou zase muset měnit a platit za výměnu.To že ale bude nový STB ještě neznamená že opravdu spustí Horizon,který v našich podmínkách není asi moc rentabilní.Můj názor je že když ho nespustily před 2-3 lety tak už se jim ho niní zpouštět nevyplatí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Joecz

Nebudu doufám potřebovat krám navíc (STB) když máš novou TV bez STB které je připojená na internet. HBO GO a pod. by tam mělo jít lehce jako aplikace anebo skrze prohlížeč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Joecz

Proč na VOD potřebuji krabici když to je pouze půjčovna přes internet? Tohle umí již služby na počítači a každé TV i internetem by to měla umět. Stačila by pouze aplikace pro hybridní TV anebo smart TV.

 

To bude lepší aby to nedělali. Další krám navíc, když to neumí udělat pořádně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...