Odesláno před 2 hodinami2 hod No, to já mám 1000/200 za 210 Kč + 100 Kč za Station s Wi-Fi 6.Argumentem byla v domě Poda. Upraveno před 2 hodinami 2 hod uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod Jo, to si taky lidi musí uvědomit když chtějí slevu, že i Vodafone si dokáže najít podle bydliště jiné konkurenční nabídky a podle toho nabízejí slevy. Ten kdo okolo sebe má jen VF a jinak nikoho tak nemá šanci dostat slevu s vyhrůžkou že půjde jinam... 🙂 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 2 hodinami2 hod Tak tak, musí to být konkurence schopné a musí být s čím srovnávat. Občas jsem měl taky nějaký neúspěšný hovor, ale dal jsem tomu nějaký ten týden a zkusil to znovu. U internetu si stačí odkrýt kód pro přenos pevného internetu a vyčkat. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod No zrovna u mě je jenom koaxiál VF, když nepočítám dslko, tak proto se mi asi povedlo to premium stáhnout jen na 250 kč :-D O konkurenci těch větších poskytovatélů asi mají přehled, ale já jim nakecal pohádku o šikovném menším místním isp :-D Super Super - Compal CH7465 Liberec
Odesláno před 1 hodinou1 hod Zbytečně se neříká: "Mlčeti zlato". Není zrovna moudré s některou pravdou lízt ven, hoši. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 1 hodinou1 hod A jakou? Myslíš, že co napadne nás tak VF ne? Že nezná ty triky o "výpovědi"? Je to jen hra, kdyby tu slevu dát nechtěli tak jí nedají i když se postavíš na hlavu. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 56 minutami56 min Vždy ti slevu právě nedají a nebo ti nabízejí takové nesmysly, že na ně nepřistoupíš pro změnu ty. Už párkrát se mi stalo, že jsme si popřáli hezký den a šmytec. Musíš to pak zkusit zase jindy a modlit se, ať mluvíš s někým v pohodě a ne s drsoněm. Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.