Odesláno před 6 hodinami6 hod A k čemu by se kdo vyjádřil? Je to forum, ne oficiální podpora. Nespokojený se může ozvat s časy hovorů a popisem situace na https://tam.je/forum Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod Sice to není oficiální fórum, ale oficiálních zástupců VF je tu docela dost a dost se skoro ke všemu vyjadřují. Tak aby tu zazněl i druhý názor. Nebo to tu už bude jen o tom jak je VF špatný a bude se tu jen na něj nadávat? Já Michala Kourka neznám, takže nevím jak se choval a proč mu to někdo a jestli položil. Když vidím jak tu zbytečně ztrácí čas zástupce VF vysvětlování viz zvuková stopa tak by se mohl vyjádřit i tady, ne?Mě zajímá jestli se řeší problémový operátoři. Z cca dvaceti hovorů na VF dva byli špatný. Na jednu "slečnu" jsem si stěžoval jmenovitě a bylo mi řečeno, že už tam nepracuje, že těch stížností bylo víc.Ale stěžovat si na fóru kde se nic nevyřeší přece nemá význam, nemyslíš? Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 6 hodinami6 hod Na tom je hlavně smutná ta kultura, že se to děje pravidelně a více klientům, jakoby si pracovníci retenčního oddělení takto vylepšovali výsledky? Je to krátkozraké jak pro ně samotné (doufám), tak pro Vodafone. Nemluvě o tom, že při přerušení hovoru je slušnost zavolat znovu zvláště tehdy, pokud nechci ztratit klienta a také, když se nelze dovolat zpět. ☹️ Choval jsem se slušně, naopak byl ke mně sarkastický pracovník retenčního. Nakonec jsme nedořešili jak cenu, tak ani rychlost internetu v jedné domácnosti 100/10 za cenu, kde budu u konkurence na giga. Opravdu zvažuju odchod se vším, více domácností, více mobilů, plná TV. Jsem zklamaný jak retencí, tak technickými problémy. ☹️ Upraveno před 6 hodinami 6 hod uživatelem Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno před 6 hodinami6 hod Jak píšu neznám tě, nevím kde je pravda, ale určitě bych chtěl aby se to vyřešilo a jak psal Technikus tak tady se to neřeší.Ale aby se to dalo vyřešit tak musíš ty napsat v kolik hodin si s kým mluvil, když si hovory nahrávají tak si to i dohledají. Chceš to tedy řešit, nebo ti stačilo jen si zde postěžovat a dál mávnout rukou? Dotáhni to do konce. Upraveno před 6 hodinami 6 hod uživatelem dad18 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 5 hodinami5 hod @dad18 Kritizuješ a spekuluješ od stolu bez informací a podrobností, kolikrát, co jsem řešil apod. "Husy jsme spolu nepásli", že mi navíc tykáš a zneužíváš ve fóru. Sbohem. Upraveno před 5 hodinami 5 hod uživatelem Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno před 5 hodinami5 hod @Michal Kourek Ty si divný. Kde kritizuji? Neznám tě nevím proč bych měl věřit zrovna tobě. Proto ti doporučuji tvoje rozčílení řešit oficiální cestou. Nic víc nic míň.A to co jste nedořešili si dopsal až po mé reakci. Měl by si to tam psát aby si nemátl ostatní.A to věčné vyhrožování odchodu od VF je tady asi zbytečné když to není ofiko forum a nikdo z VF tu po tobě brečet nebude.😀Fakt abych se tu už bál napsat vlastní názor aby to nějakou sněhovou vločku nerozhodilo. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 5 hodinami5 hod Obecně víme, že jsou někteří zdejší guru leckdy víc v obraze jak kdejaký Vodafone pracovník. Přece jenom všichni jsme lidé, tak může kdejaká změna uniknout. Současně může být v týmu aktivnější zaměstnanec, ale taky pasivní zaměstnanec, co třeba přišel do práce naštvaný a pak to už jede jako po másle.Nemyslím si, že z jedné zkušenosti je hned špatná celá firma. Chápu, že ta nepříjemná zkušenost není příjemná, ale zkusil bych dát ještě nějakou příležitost. Tedy zavolat tam, že se hovor přerušil a zda se může opět někdo ozvat, nebo to zkusit celé sepsat a zkusit ten webový formulář. Věřím, že dojde ke spokojenosti všech zúčastněných. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 5 hodinami5 hod @Michal Kourek zavolej si znovu na Vodafone a nech si znovu vyžádat retenční oddělení s tím že si to s nimi nedořešil.A tykání je na diskuzních fórech úplně běžná věc včetně tohoto, takže to budeš muset respektovat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 5 hodinami5 hod @Technikus Já s tebou souhlasím a napsal jsem mu vlastně to samé, jen ty si to učesal a uhladil aby se to nikoho nedotklo.Jen to vidím i z druhé strany, co když Michal se špatně vyspal, zavolal tam v takové náladě a už to jelo?A proto už poněkolikáté - Když máte problém s VF nebojte se a řešte to !!! Napsal o tom problému na jakékoliv fórum je k ničemu když to neřešíte oficiálně !!! @Michal Kourek Jestli tvoje reakce bude že to řešit na VF nebudeš tak dáš za pravdu mě, že hrubián si byl ty.😜Jééé už zase přepisuješ? Jestli ti vadí tykání tak mi vykej, já se neurazím.Až tady bude ofiko vyjádření a vyřešení tak se ti Míšo omluvím i když vlastně nemám za co. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 5 hodinami5 hod z jednoho ukončenýho hovoru za nejsanejch okolností je tu diskuze na dvě stránky 😂 se na to vyprdněte 🙄a jestli je na tý adrese maximální rychlost jenom 100/10, tak to spíš na odchod než na retence 🤐 obzvlášť pokud se jiná firma snaží a nabízí tam gigabit 🙄 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.