Odesláno před 11 hodinami11 hod Je to standardní proces nabídky a poptávky. Kdyby každý na první dobrou dostal giga za dvě stovky, asi by z toho Vodafone manažeři nebyli nadšení. Když tak slevu dostanou jen jednotlivci, je to tak ok a zbytek, resp. většina platí ceníkovky. Pokud chceš koupit auto, taky nejprve zkoumáš ceník a pak obešleš několik prodejců, s jakými individuálními slevami se kdo vytasí. A že ty slevy budou různé. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 9 hodinami9 hod @Ivo Mašek Kéž by tu bylo téma kde by bylo vidět jaké služby a ceny od VF máme.☹️Ale moment, ono tu je 😀 - https://www.techforum.cz/topic/64215-slu%C5%BEby-vs-cena-kolik-a-za-co-plat%C3%ADmTam když napíšeš co od VF máš a kolik platíš tak se pak dá zde řešit jestli by u tebe šla ještě nějaká sleva vyhádat. Třeba platíš skoro nic a chceš platit jen půlku.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 9 hodinami9 hod Už je to "napůl" vyřešeno, díky jednomu zdejšímu přispěvovateli, kterému tímto děkuji. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 9 hodinami9 hod Nevíme ani díky komu, ani jaké služby a za jaké cenovky. Jsi moc tajemný 🤫🫣 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 8 hodinami8 hod Hoši, zvědaví jsou brzo staří. Se stářím chodí nemoci a neduhy., zatížíte zdravotní systém, ochudíte zdravotní pokladnu, budete pro společnost neužiteční, ... to přece nechcete. 😄😄 Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 8 hodinami8 hod Jsme tu taková velká svorná rodina co si navzájem pomáhá a najednou sem hodíš klín s tajemným uživatelem? A nebo ti jen roste nos?😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 6 hodinami6 hod Jsme na fóru, můžeme si diskutovat a spekulovat. 😁 Co tedy víme. Požadavek byl1Gbps, předpokládejme, že ten tedy dostalPůvodně nabízena byla ceníková plná cena, něco přes 500, takže 500-599, domluva klapla, cena tedy bude nižší jak taktoPomohl mu někdo zdejší, s vazbami na Vodafone či přímo zaměstnanec, takových tu moc nebude, ale buď jsou v anonymitě nebo s ofiko Vodafone účty, ale bude to někdo registrovaný na fóru, když je to přispěvatel. Třeba se přihlásí a nebo taky ne Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 5 hodinami5 hod No počkej, když už špekuluješ tak i jmenuj. Já si myslím, že ten agent je @Komár ... Nedávno u mě zazvonil nějaký prodejce od růžovýho, nabízel mi levněji než od VF a tak nějak divně a spiklenecky na mě mrkal... Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 4 hodinami4 hod A nechtěl tě sbalit? 🤐BTW nepleníme zase špatný téma? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.