Odesláno 8. srpna8. srp Neomezený Super z 383,- na 296,-.Za mě fantastické a děkuji. Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 8. srpna8. srp to je hezká cena! asi bych měl taky zkusit zrevidovat. :) Premium Super Základní CA modul, FRITZ!Box 6690 Praha
Odesláno 10. srpna10. srp Já vyjednal rodičům Neomezený Super za 356 Kč a známí mi ukazoval že si vyjednal Neomezený Super za 418 Kč + navýšení rychlosti Platinum s trvalou slevou 100% Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 11. srpna11. srp Takže co se týká dat a rychlosti, tak má takové malé Premium 5G :-) Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno neděle v 08:32 4 dny Také jsem si vyjednal na retenčním lepší služby za dobrou cenu. Jak u pevného internetu tak i u mobilního paušálu.Ve středu 6.8. jsem obdržel že mobilní tarif byl přenastaven ale i dnes ne stránce Můj Vodafone vidím stále staré služby.U toho internetu to chápu protože jsem ještě neobdržel informaci o výměně modemu ale u mobilního paušálu bych měl mít neomezená data - tarif Super - a nic.Mám stále Red Basic 10Gb. Data jsem si dnes schválně navýšil o těch 30Gb (letní dárek) a také mi samozřejmě přibyly. Takže vidím jak čerpání dat tak tarif Red Basic.To buďto na mně zapomněli nebo to tak dlouho trvá. Ale jak píšu. SMSkou mi psali že mám už nový tarif.Je to divné. Asi jim musím zavolat. Upraveno neděle v 08:33 4 dny uživatelem KEMA Basic Red Maxi Základní - Teplice
Odesláno neděle v 10:01 4 dny změna trvá maximálně 24 hodin, v tomto případě bych se obrátil na Vodafone ať to prověří Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno pondělí v 08:56 3 dny Tak jsem tam dnes po osmé zavolal a opravdu nic aktivované nebylo.Paní se kterou jsem mluvil hned vše zařídila. I technika na zítřek který vymění modem a zprovozní 500/50 internet.Tak paráda.Díky. Basic Red Maxi Základní - Teplice
Odesláno včera v 12:481 den Já mám neomezený Super s navýšením rychlosti platinum za 418,- Podle retencí lepší nabídka na trhu není. -, Basic Fibre, Ultra Fibre, Premium DSL, Bez kabelu Naplno 4G Basic+ Sport Vodafone Gigacube Plzen
Odesláno včera v 15:231 den Já mám neomezený Super za 296,- Kč a to platinum Promo je snad jen letní akce, ne? Basic Red Maxi Základní - Teplice
Odesláno včera v 17:001 den zde je myšleno jako Platinum navždy Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.