Odesláno před 9 hodinami9 hod Podle podpisu je taky z Prahy, tak snad má taky na adrese konkurenci a šlo by leccos vyjednat. Já argumentoval tímto a dostal jsem 1000/200 za 210 Kč, 100 Kč modem Station s Wi-Fi 6 a za 105 Kč základní TV bez Prima+ . Vše tak mám za 415 Kč. A co vím, i ta TV šla leckomu vyjednat snad za 83 Kč či kolik. Pořád tam jsou jisté rezervy. 😁 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 8 hodinami8 hod @dad18 Proč by mi měla jako prasknout žilka? Copak z toho co tu píšu je nějak snad zřejmé to, že bych někomu záviděl jeho ceny co platíte Vdf? Na to jsi přišel jako jak? To vůbec, ba naopak se snažím pochopit to, proč nemáme všichni stejné ceny za volání a dle čeho se to jako tedy určuje? To ty nechceš pochopit to, co píšu. Já o voze a ty o koze. Psal jsem o mobilním tarifu, tak do toho nemotej ještě další služby co máš/nemáš. Můžeš mi prosím tě vysvětlit to, v čem je jako konkurence v mém v okolí podstatná na to, kolik platím za mobilní paušál? To jako operátor dává jinou cenu za volání tobě, mě, tamtomu a onomu na základě toho, kde bydlíme? Jako že na mé adrese je lepší signál Vodafone než těch dalších, tak proto mi dá slevu takovou a ne takovou? Co to je za kravinu? U netu jsem ochoten to pochopit dle infrastruktury v okolí bydliště, ale u volání a ani u TV ne. Chceš mi říci snad, že když mám za humny tento vysílač a ty jiný, tak proto musíme mít jinou cenu za volání? Nehledě na to, že to je mobilní telefon, tedy se pohybuji všude možně, takže operátor nemá jak stanovit tu cenu, že ty bys jí měl mít lepší než já a naopak na základě toho, kde jsi.A to zda se platí automaticky a bez prodlev beru jako za automatickou věc a ne za výhodu/nevýhodu ohledně ceny. Mám nastavené inkaso, tedy nemůžu být v prodlení, pokud mám love na účtu.Prostě stejně trvám na tom, že to je dle toho jak se dotyčný vyspí a jsi mu sympatický, ty tabulko jedna :-D@Technikus Jasan, že v našem baráku je konkurence, jako víceméně kdekoliv na větším sídlišti v Praze. Při rušení Vdf TV mi paní házela slevy jako divá, bez Primy + to bylo kolem 80-85,-, to souhlasí, ale mě v tomhle případě nešlo o cenu služby, ale o to, že ta služba je na hovno a proto nedošlo k udržení. Ale to je jiná pohádka. Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 8 hodinami8 hod No z mých předchozích zkušeností se i postupem času hýbe trh, přiskakují různé nabídky ať už Vodafone, nebo konkurence a já třeba u včerejší dohody kývl snad až na třetí či čtvrtý hovor z retenčního za posledních cca čtvrt roku. Chtěl jsem 1000/200 hned, jakmile to byla novinka a to jsem totálně pohořel třeba tady. To mi byla nabídnuta ceníkovka 🙃 Ale už tehdy říkali, že je třeba chvíli sečkat a čas ukáže a ono se to včera povedlo. Takže zkoušet, vydržet, neodkývat nějaké nezajímavé nabídky a sečkat na lepší příležitost. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 8 hodinami8 hod Net ani TV jsem neřešil, tam mám, měl jsem super ceny. Já se prostě zasekl na tom, že u mobilního tarifu jsou takové brutální rozdíly v cenách. A je úplně jedno zda máš od Vdf všechny služby s vícero čísly a nebo jen jedno číslo. Tomu se snažím přijít na kloub :-D A zatím tu ze mě Dad dělá závistivce a má obavy o mé žilky :-D Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 8 hodinami8 hod @Komár já s tebe nedělám závistivce to určitě ne, ale obavy o tvojí žilku mám, škoda mladého života.Jako vážně nechápeš, nebo nechceš pochopit, že cena se odvíjí od toho co všechno od VF využíváš?Řešil si cenu internetu, najednou si přeskočil na cenu telefonu... No nic. Vše souvisí se vším takže když máš od VF televizi, stb, modul,internet, modem, telefon, tarif pro sebe, ženu, děti.. prostě čím víc toho od VF máš tím víc ti můžou dát slevu.Měl by ses smířit s tím, že cena napsaná v ceníku je pro nové klienty a že stávající a dlouhodobí klienti se dostanou na nižší cenu jako odměnu, že využívají služby VF.Psal si už několikrát, že nemáš VF TV, že konkurence je lepší.. No i z rentenčního to tu čtou a tak ti to chtějí osladit... 😀No a když řešíš jen telefon, tak já mám ještě ten tarif odepiš co byl za deset korun, dnes je za 40 korun a v tom je 400 minut zdarma do vodafone. V mém okolí kam volám je 80 % lidí co mají vodafone takže pohoda. A na ostatní volání mám zas předplacenku co dostávám zdarma ke koupi mobilu. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno před 7 hodinami7 hod Tak děkuji, že jsi mě označil za mladého, to máš plusový bod a odpouštím ti, že prý závidím :-)Já ale neřešil cenu internetu, to jsi si nějak mylně vyvodil sám.Já se s tebou nepřu o počtu služeb, že na to možná mají nějaký vliv, ale prostě jsem ti uvedl, že jsem měl od Vdf vše co nabízí a stejně byli a jsou zákazníci, co měli, mají u Vdf jen jedno telefonní číslo a žádné jiné služby a přesto měli, mají za to volání o stokorunu(y) a desítky korun nižší paušál. To je fakt.Nepsal jsem to několikrát, že nemám TV od Vdf, jen jsem řekl, že jsem dal výpověď. A taky jsem si souběžně platil dvě TV služby, abych to mohl porovnávat a pak jsem se rozhodl tak, jak bylo pro mě, nás doma nejlepší. To ty tady pořád vytahuješ, že jí už nemám. Kdyby mi ta služba za to stála, tak nic neměním, ale po těch změnách co v poslední době byly, tak už jsem to nechtěl, nejsem masochista.A samozřejmě, že s tebou nesouhlasím ani v tom, že ceníková cena je jen pro nové, dost často ti noví mají právě nižší cenu, než ti stávající. Ale venku je hezky a naše diskuze nikam stejně nevede, takže končím :-) Už bylo dost OT.Já požaduji pro své potřeby hlavně data, neomezená volání a SMS jsou mi fuk. Jako Odepiš mi kdysi velice dobře sloužil, ale doba se posunula :-) Předplacenka, to je super retro.A všem ostatním co mají nižší ceny, než ceníkové, to z celého srdce přeji. I když platí méně než já.A až se někdy spojím s jiným pracovníkem z retenčního, než jsem se spojoval v posledních mých marných pokusech, tak třeba budu taky úspěšný v nižší ceně u paušálu :-) Upraveno před 7 hodinami 7 hod uživatelem Komár Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.