Odesláno 16. listopadu 2024 16. lis @HonzaLBCMáte pravdu, ono už jsem to to psal dříve , záleží na koho narazíte na telefonu s retenčním , je v tom obrovský rozdíl, jednou "nejde" nic , druhý hovor všechno jinak a není nic problém .... @Slambna mojeretence je nějaký přehled! kam se dá dostat s cenou, abych pravdu řekl , u některých tarifů co tam uvádějí jsem s cenou ještě níže 🙃 Premium Basic+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Olmütz
Odesláno 16. listopadu 2024 16. lis no joo, tak když je na zákaznickym účtu hodně služeb, to se taky snad bere v úvahu, jak už se tu řešilo 🤭 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno 17. dubna17. dub Informace z jiného fora, kam se lze dostat s cenou za Vodafone TV bez pluska. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 20. dubna20. dub Dobry den,v soucasnosti mam sluzby - internet Kabel 250 Mbps (internet BASIC) trvala sleva 50% , Vodafone TV a CI+ modul trvala sleva 53%..Zazadal jsem o prevod na jinou adresu z duvodu stehovani na ktere ma Vodafone Internet Super Fibre Lite na infrastrukture CETINU.Volal jsem ze chci prevod na jinou adresu a bylo mi sdeleno ze mi trvalou slevu 50% na internet nemuze prevest,protoze infrastruktura je od Cetinu,ale ze si od Vodafonu mohu zakoupit modem WR-5804 a ze k televizi bude priplatek +50,-Kc za set-top box.Je to opravdu tak,nebo se jen snazi,abych platil vice za sluzby.Mam dat vypoved?Dekuji za odpoved. Basic - Základní Compal CH7465 P11
Odesláno 20. dubna20. dub @tictac tak jelikož do teď jste měl síť Vodafone, a nyní se jedná o síť přes CETIN, tak určitě na pronajímané sítí sleva 50% nebude, to by se operátorovi nevyplatiloa ano modem/router je jiný než máte teď Upraveno 20. dubna20. dub uživatelem kautskym Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 20. dubna20. dub @tictac zároveň na té síti Cetinu můžete připojení poptat od i O2 nebo od TM. Modem bude jiný (můžete mít vlastní) a TV buď se STB nebo s aplikací v TV, pokud TV umí. Zároveň i STB můžete mít vlastní. - - - - Brno
Odesláno 30. června30. čvn Pro znalé hlavy :- ) Když si člověk podá žádost o spojení s retenčním oddělením (buď přes info linku a pak přes operátora nebo u OKU čísla), tak jej přepojí na toho kdo zrovna má dnes šichtu a nebo žadatel spadá vždy na jednoho "retenčáka" a až bude mít službu, tak se ozve? Nebo je to čistě na blind? Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 30. června30. čvn Obávám se, že tohle není banka a osobní bankéř. Můj tip je to, že půjde o retenční oddělení a věnuje se tam každý všem. Ale třeba bude někdo konkrétnější a upřesní, jak to skutečně je. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 30. června30. čvn přece je víc lidí, co dělají na retencích, tak komu to připadne, ten to řeší 🤔 nebo bys snad chtěl nějakýho vyhrazenýho týpka jenom např. pro svoji ulici? 🤭 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno 30. června30. čvn A taky je víc retenčních center po republice a dovoláš se tam která linka je právě volná. Řešil jsem problém na technickém a tam byla možnost poslat sms aby se mi ozval ten konkrétní technik.Časově to šlo do týdne. Jestli to má retenční nevím.Ale @Komár , ty si snad psal, že nemáš VF TV tak je přece logické, že nedostaneš větší slevu jako ten kdo má od VF plnou palbu všeho. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.