technik Odesláno 30. března 2014 Sdílet Odesláno 30. března 2014 Mojí větou "Nedělám si iluze o kvalitách STB pro DVBT a myslím si, že naprostá většina těchto zařízení ukazuje čas do změny špatně." jsem měl na mysli normální DVBT vysílání České televize, nikoli vysílání v síti UPC. V UPC to již cca 2 roky funguje tak, že EPG se do změny času (letos 30.3. 2:00) generuje se stejným posunem +1 hod k UTC, po změně času (letos 30.3. 3:01) se generuje s posunem +2 hod k UTC. STB změní čas podle tabulek TDT a TOT automaticky. Normálně řečeno u našich STB může být špatný čas v EPG po dobu generování nového EPG (kolem 5 minut) 2 Retiree: Bohužel výrobci STB nejsou moc vstřícní k takovímto problémům, které se vyskytnou pouze 2x do roka Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirij Odesláno 26. října 2014 Sdílet Odesláno 26. října 2014 Tak tento týden, při změně času ze soboty na neděli, byly EPG časy (pro neděli a další dny) konečně v pořádku (kontrolováno v DVBViewer Recording Service 1.30.1)! A potom že to nejde. Že by to bylo způsobeno tím novým dodavatelem EPG? Citovat Jiná služba Jiná služba TV Komplet CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 26. října 2014 Autor Sdílet Odesláno 26. října 2014 ano, také jsi si zažil svůj osobní příjemný šok - nebýt rok 2014, tak bych řekl, že je to skvělá práce. Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 27. října 2014 Sdílet Odesláno 27. října 2014 To bude asi tím, že na STB to bylo týden špatně a nikdo si toho nevšiml nebo neřešil. Na nových TV (2012-14) to šlo většinou správně, na PC také. Výrobci STB si tvrdošíně tvrdily - my máme všechno správně. Handan již přiznal (našel) chybu a snad do příští změny času se povede upgrade FW. Kaon si stojí stále za svým, že mají všechno v pořádku. (možná bude dříve nový FW by UPC) než Kaon připustí chybu v jejich FW Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Violetka Odesláno 27. října 2014 Sdílet Odesláno 27. října 2014 Mi to včera chvíli blblo, ale už po poledni se čas srovnal a i nahrávání šlo tak jak má...bývalo to kdysi horší... myslím, že se zlepšili, ale stále je co zlepšovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 29. října 2014 Sdílet Odesláno 29. října 2014 Nikdo není dokonalý ...... a já mám s časem problém Mám STB Kaon KCF-B3000. Stále mě ukazuje na displeji letní čas. Zapnul jsem TV, kde i tam, když si na DO zmáčknu info, běží v tom spodním řádku letní čas. Po vypnutí TV se opět na STB zobrazí letní čas. V menu nelze upravit, neb kolonka pro manualní změnu času tam sice je, ale je zesvětlená, nejde do ní najet (proč tam teda je ?!). I v manualu se píše, že čas se změní automaticky (což ovšem není pravda - nic se nezměnilo) Ne, že by mě to rvalo žily. Na tv stolku mám pod STB svoje digi hodiny, kde jsem si čas přehodil na zimní. No ale přesto ...... vypadá to blbě. Co s tím? Vím, že v minulosti stačilo zapnout TV a čas se automaticky srovnal. Teď už ta automatika nějak nezafungovala. Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 29. října 2014 Sdílet Odesláno 29. října 2014 Nepomůže odpojení od elektřiny a následné připojení po pár minutách? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 29. října 2014 Sdílet Odesláno 29. října 2014 Nepomohlo. Stále jsem časově v létě Doplnění: I EPG je posunutý. Což jsem zjistil včera, když jsem to zkoušel při zprávách na ČT_1, co mě to tam vlastně zobrazuje. Zprávy v 19:00 hod. ?? Kdepak. Ve 20:00 hod. Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.