Adolf.Shitler Odesláno 16. března 2021 Sdílet Odesláno 16. března 2021 Zásuvka je opravdu průběžná a ten visící kabel tam nemá co pohledávat, takže jak bylo správně napsáno, tak dát pryč a místo něho zakončovací odpor 75 Ohm. A při té příležitosti jenom zkontrolovat, jestli přívodní kabel do zásuvky je skutečně na vstupu (IN) a ne omylem na výstupu (OUT). 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 16. března 2021 Sdílet Odesláno 16. března 2021 Díky všem za rady. Odpor objednán, tak jak ho vyzvednu, vrhnu se na to a dám pak sem nějaké další fotky. Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 16. března 2021 Sdílet Odesláno 16. března 2021 @Marek-26 pokud mají rodiče v bytě starší zásuvku WISI DM 80, rep. pokud mám doma nějakou novější, která by třeba nebyla až do 1200 MHz (teď nevím, co mám doma) má cenu to nějak svévolně měnit za uvedenou Teleste 3DSS2? Nebo Teleste je jen na dvě TV, nebo jsem to celé nepochopil správně? Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 16. března 2021 Sdílet Odesláno 16. března 2021 Hotovo. Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 16. března 2021 Sdílet Odesláno 16. března 2021 @sodekcz Nemá cenu ji měnit. Zatím na všechny aktuálně nabízené služby stačí to pásno, které propouští i ty starší zásuvky (5-862MHz). @Technikus Ta prokoukla 🙂 A teď bych zkusil ten výstup pro rádio. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 16. března 2021 Sdílet Odesláno 16. března 2021 Nic se nezměnilo. Při zapojení antény do UPC - R naladím jen pár rádií a třeba takovou Evropu 2 na 105,60 FM (na 105,50 FM šumí). Když to mám na anténu u balkónu, chytám mnohem více rádií a Evropu 2 na 88,20 FM. Je to jak kdyby UPC chytalo něco univerzálního napříč ČR a přes anténu chytám lokální rádia v Praze. Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 16. března 2021 Sdílet Odesláno 16. března 2021 A presne tak to i je 😉 UPC samozrejme z podstaty veci nemuze poustet do kabelu radia, ktera jsou v kazdicke konkretni lokalite ve vzduchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 17. března 2021 Sdílet Odesláno 17. března 2021 Pokud rádia, tak v digitální podobě, ideálně z netu, kde je prakticky neomezený výběr a kvalita podstatně větší, než třeba DAB+ v podání zdejších terestrických operátorů. Analogový šumák FM pak už jenom do auta. Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 17. března 2021 Sdílet Odesláno 17. března 2021 Nevadí, alespoň jsem dal trochu péče UPC zásuvce a rádio i přes veškerou snahu zůstalo nezměněno. Analogový šumák FM nemám ani přes anténu u balkónu, ani přes UPC. Rádia co naladím přes obě možnosti hrají stereo a bez jakéhokoliv šumu, jen je velký rozdíl v počtu naladěných stanicích. Nicméně s FM se stejně za pár let rozloučíme... Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 17. března 2021 Sdílet Odesláno 17. března 2021 Nejak jsem nepobral tu vetu "Analogový šumák FM nemám ani přes anténu u balkónu, ani přes UPC." A co si teda myslis, ze to je, kdyz ne FM?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.