Odesláno 4. srpna 2020 4 roky Ak je ten rozvadzac kovova skrinka, tak WiFi z modemu asi nebude.. Super - Základní - Bratislava
Odesláno 4. srpna 2020 4 roky WiFi si lze udělat nějaký AP přímo v místnosti, to je to poslední. VF má šanci svoji síť posunout o level výš, pokud využije max. pásmo pro upload co to jde, tj. 204. Jestli "upgraduje" tak, že ze stávajícího rozsahu do 65 MHz to posune do 85 a up začne na 120, pak je to prakticky o lejně. - - - - -
Odesláno 4. srpna 2020 4 roky Mně to technik UPC zapojil asi 5 let dozadu takto. Do jednoho výstupu mám přímo modem (Technicolor) a do dvou zelených kabelů 3 zásuvky dodané od UPC (bohužel elektrikář (silnoproudař) mi to natáhl tak blbě, že mám jednu zásuvku průběžnou -místo hvězdicového rozvodu). Upraveno 4. srpna 2020 4 roky uživatelem Zlaťák Basic, Super Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno 5. srpna 2020 4 roky stve me stary cisco Cisco EPC3925 . Kdyz si sezenu z bazose, viz obrazek, co bych mel zkontrolovat, zda mi ho upc pusti do site? Nebo to bude zapoj a jed? Děkuju 😉
Odesláno 5. srpna 2020 4 roky Určitě si ověřit SN či MAC na Vodafone (UPC). Může se jednat o kradený (nevrácený pronájmový) kus. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 6. srpna 2020 4 roky @Marek-26Diky. Oni umi toto rict pres helplinku? Na emaily odpovidaji do 5 dni :-D.
Odesláno 6. srpna 2020 4 roky Umí, nebo mi napište a já to u nich ověřím ;) Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 6. srpna 2020 4 roky @vita_k ja bych pockal, Vodafone ted vymenuje stare modemy za Compaly (cerne), takze kupovat ho v bazaru vidim jako kontraproduktivni... Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 6. srpna 2020 4 roky @hombergJen to budou asi dycky pronajimat, tipuju. To se mi moc nelibi 70kc/mes. Ty bile se spise chvali nez nechvali. A za 500 bych jej treba nejakou dobu mohl mit. A nebo mi jeste neco unika? Budou ty bile odpojovat nebo pojedou dal?
Odesláno 6. srpna 2020 4 roky Jestli nechceš platit pronájem, tak ho klidně v bazaru kup pokud ho tedy seženeš, bílých Compalů se změny netýkají. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.