Přejít na obsah

Partnerský program UPC


tomus

Doporučené příspěvky

Nekteri z vas mozna pri prochazeni webovych stranek UPC narazili na odkaz s nazvem Partnerský program UPC, ktery slibuje moznost videlat si pomoci reklamnich banneru UPC umistenych na vase webove stranky,

i me tato moznost zaujala a tak jsem se do tohoto programu jiz pred 15. mesici zaregistroval, protoze kdyz uz zde na UPCzone pro UPC investuji v podstate zadarmo svuj volny cas, energii a penize, tak proc by se me to nemohlo alespon castecne vratit.

 

Bohuzel jak se ale casem ukazalo, tahle sluzba v podstate nefunguje a moje dosavadni zkusenosti jsou tedy velmi negativni.

 

Cele to zacalo jiz v listopadu 2011, kdy jsem nahodou narazil na jiz zmineny odkaz Partnerskeho programu,

znelo to zajimave a tak jsem se zkusil zaregistrovat i kdyz jsem moc netusil co od toho vlaste cekat.

Pak se mesic nedelo nic, az ke konci prosince 2011 prisla zprava ze moje registrace je potvrzena a byl me pridelen partnersky kod.

Program bezi prostrednictvi sluzby Zanox.com, ktera nabizi tzv. affiliate programy, tedy zpostredkovani reklamy at jiz bannerove, nebo pres e-mail a pod., na jejich webu je take mnoho dalsich spolecnosti, ktere prostrednictvim zanoxu nabizeji sve reklamny.

 

Nekdy v lednu 2012, jsem tedy umistil na web UPCzone prvni reklamni banner UPC, ktery byl v nabidce.

Cele to funguje tak, ze kdyz nekdo klikne na prislusny banner, ktery ho presmeruje na webovou stranku UPC a objedna si nejakou sluzbu, tak ja bych mel z teto objednavky dostat provizi, jejiz vise je priblizne stejna jako cena objednane sluzby za mesic, tedy nekolik stokorun.

 

Bohuzel uz tehdy byly bannery ponekud zastarale a jejich nabidka uz nebyla uplne aktualni,

to ale nebylo az tak dulezite, protoze zalezelo hlavne na tom aby na banner nekdo klikl, ten ho presmeroval na web UPC a tam uz si online objednal cokoliv.

Tedy cokoliv ne, protoze provize se vyplaci pouze za sluzby objednane a take realne uskutecnene a jen pro nove klienty a jen za objednavky TV nabidek a internetu,

za telefoni sluzby ,STB, CA modul atd. se provize nevyplaci.

Díky tomu dostanete nakonec provizi priblizne jen asi za kazdou desatou objednavku.

Vsechny uskutecnene objednavky vidite v prehledu, kdo si co objednal a pripadne co za to dostanete.

 

Asi jednou za 3 mesice, nekdo z UPC tento prehled zkontroluje a vyradi objednavky, ktere nakonec nebyly uskutecnene.

Po teto dobe bych ocekaval, ze take bude provedena odpovidajici vyplata provize, to se bohuzel ale nestalo, ani po dalsich dvou mesicich a tak jsem zacal postupne patrat kdo ma provoz tehle sluzby v UPC vlastne na starosti.

 

Nejprve nevedeli ani na kontaktni lince, nakonec jsem zjistil ze se o to stara jisty pan Michal Cerman, ktery podle LinkedIn v UPC zastava funkci vedouciho online prodeje.

S timto clovekem jak se ale casem ukazalo, je velmi slozita komunikace, nejprve me sice ujistil ze je vse vporadku a provize bude nakonec vyplacena, coz se ale opet nestalo, na dalsi emaily pak jiz neregoval, az na dalsi se opet ozval, tvrdil ze moje predchozi emaily mu neprisli a prislibil ze provizi vyplati behem tri tydnu,

od te doby ale uplinulo jiz dalsich 6 mesicu a stale se nic nedelo, na posledni lednovy email opet nereagoval.

 

Z tohoto duvodu jsem nakonec zobrazovani reklamnich banneru na UPCzone od ledna ukoncil, protoze delat saska UPC nebudu.

 

Takze suma sumarum UPC me dluzi provizi za 12 mesicu a nikdo se nema k tomu aby se tim nejak zabyval,

ne ze by me slo az tolik o ty penize, cert je vem, ale tady jde spis o princip,

opravdu by me zajimalo jestli stejnym zpusobem UPC postupuje i u reklamy na Facebooku, Googlo ci Youtube, kde sve bannery rovnez ma.

 

Diky tomuto jednani ze strany UPC zacinam stale casteji uzvazovat, zda ma jeste smysl dal provozovat tento web a investovat do nej svoji energii a cas.

Zatim si rikam ze jeste ma, ale protoze moje trpelivost neni nekonecna, rozhodl jsem se pro nasledujici opatreni:

 

Pokud ani do konce brezna 2013 nedostanu od UPC vyplacenu zminenou provizi, pozastavim provoz toho webu az do doby, nez cela provize bude zaplacena a to i kdyby to melo trvat donekonecna.

Protoze ja jiz nehodlam delat v podstate technickou podporu pro spolecnost, ktera neni ani schopna plnit sve zavazky,

zkuste si predstavit ze byste UPC nezaplatili jeden nebo dva mesice za odebirane sluzby, okamzite by prislo nekolik upominek a po te odpojeni sluzby.

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlasím . Chápu tvou naštvanost a asi bych se zachoval stejně . Tohle fórum pomáhá a někdy i informuje mnoho lidí kteří dostanou ucelené informace a to kolikrát v lepší podobě než ze strany UPC. Akorát je možné že tento program provizí dostal na starost nekompetentní člověk který očividně nemá snahu věci řešit . Každá firma by se měla dozvědět že takové lidi zaměstnává .Otázka je , jestli UPC záleží jak její zaměstnanci pracují nebo je to společnosti úplně fuk.

  • Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465, CA modul
  • Plzeň
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ten bordel v upc je rozlezlej víc, než sem myslel :lol:

sem zvědavej, jestli když ti zaplatěj, tak to forum přesuneš na nějakej bezvýpadkovej hosting 8) v opačnym případě nemá cenu vyhrožovat nějakym pozastavováním provozu, ke kterýmu stejně dochází každou chvíli (teď už teda pár dnů ne, ale taky tady pár dnů nejsem nonstop)...

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

stejně si stěžuješ Slamb ze ti to furt tady nefunguje ani se nedivíme že UPC neplatí ví o tehle šaškarně proč by ji sponzorovala že upc jsou podvodnici a levá ruka neví co dělá pravá se vi už dlouho

ale třeba Slamb by mohl s Elcem v téhle šaškarně :santa: pokračovat a převzít žezlo od tomuse :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja urcite netvrdim ze cela UPC je spatna, precejen pracuji tam i velmi solidni lide, kteri me nemalo pomohli a rozhodne bych je nechtel hazet do jednoho pytle, s nekolika nezodpovednymi jedinci, coz pak zbytecne vrha spatne svetlo na celou spolecnost UPC.

 

A co se tyka webhostingu fora tak uvidime, do zari je zaplacen hosting zde na Mujhost.net, pokud by to ale melo pokracovat i nadale ve stejnem duchu, tak urcite v zari dojde ke zmene.

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byla by velká škoda, toto fórum pozastavit - ukončit, ale máš pravdu, že takto se byznys nedělá. A hlavně pokud něco jasně přislíbí a nesplní.

 

Přitom si myslím, že toto fórum poradí a pomůže mnoha zákazníků UPC, a když už nic jiného, tak UPC by Ti mohlo mělo dát prostor hosting i s VIP podporou.

Mimo jiné za to, že plno zákazníků na tomto fóru najde odpověď na svojí otázku či problém. A nevolá na tu jejich linku nebo přes kontaktní formulář.

 

..ale třeba Slamb by mohl s Elcem v téhle šaškarně pokračovat a převzít žezlo..

 

Nestraš. Slamb je v pohodě ( poradí atd ), ale Elnc ..... radši nebudu psát.

  • 150 Mb/s
  • -
  • Start
  • TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55
  • Litoměřice
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Jaku
stejně si stěžuješ Slamb ze ti to furt tady nefunguje ani se nedivíme že UPC neplatí ví o tehle šaškarně proč by ji sponzorovala že upc jsou podvodnici a levá ruka neví co dělá pravá se vi už dlouho ...

Nevím, do jsi, když používáš nějaký "ruský" anonymizér a ani česky psát neumíš. Nebo možná já neumím číst tvou (Klaus by řekl) nevětu.

A ke všemu ti ani moc nerozumím.

 

Sám na UPC také nadávám, přesto jsem rád, že tento web existuje.

Mě kdysi hodně pomohl a tak když mám čas, tak se to snažím svou trochou znalostí a zkušeností vrátit jiným.

 

Vím, že UPC měla a asi stále má špatně dostupnou a fungující klientskou podporu, přesto anebo právě proto se mi líbilo, že toto fórum není v majetku, kompetenci ani jiném područí pod UPC.

Přispívají tu svými znalostmi a vědomosti lidi z venku a "asi" i potají lidé zevnitř.

Poslední dobou se sice UPC snaží lépe komunikovat, posílat informační emaily, informuje na Facebooku, ale stále to není vše. Já mám k Facebooku zatím nějaký vnitřní blok, a tak raději budu přispívat na tento web svými znalostmi, ale klidně i finančně k jeho udržení.

 

V zobrazování otravné reklamy moc nevěřím, natož pak v modelu, který popsal Tomus. Nestačí kliknout, klient si musí objednat a skutečně realizovat nákup a to ještě ne všech služeb. Navíc on samotný obchodní model UPC je dost podivný. Jiné ceny v ceníku, jiné na vlastním webu a jiné na například stabilniinternet.cz.

 

Slamb má možná pravdu v tom, že by si tento web zasloužil jiného hostitele. Jen se sám bojím té pracnosti s migrováním a když ten jiný bude lepší tak pro změnu zas bude třeba dražší nebo bude mít jiné mouchy.

 

Vidím, že jsem se zas jednou moc rozjel, tak mě teď větu po větě můžete rozebrat a rozcupovat. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, do jsi, když používáš nějaký "ruský" anonymizér a ani česky psát neumíš.

přes anonymizéry tu frčí snad jenom alsl :lol: jeho styl je nezaměnitelnej a ten rozhodně jiná ip nezakreje :cool:

Jen se sám bojím té pracnosti s migrováním a když ten jiný bude lepší tak pro změnu zas bude třeba dražší nebo bude mít jiné mouchy.

dražší nebude rozhodně, co sem tak koukal, u wedosu by to vyšlo ještě o pár korun levnějc, navíc první rok je možný uplatnit i různý slevový kódy... přejít se dá kdykoliv, za zbejvající období dají po zasálí faktury dvojnásobně dlouhou dobu zadarmo...

nějaká práce kolem toho bude, ale určitě za to stojí, na mujhost se nic nezmění, jenom já budu reportovat výpadky podle toho, jak budu mít zrovna čas tu bejt, to neni objektivní přehled :D

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník necik

To tomus: ja byt Tebou, tak poslu do UPC papirovou stiznost, ze neplni svoje zavazky. Protoze toto by si seriozni spolecnost nemela dovolit. Pokud na to ten Cerman kasle, treba jeho sef nebude. Idealne se pokusit dopredu zjistit, jak se jeho sef jmenuje, a adresovat to primo jemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
Návštěvník upcman

Nerozumiem preco take zmatky ma upc v ponuke internetu

prevadzkuje web upc stranku stabilniinternet a cennik vsade ine ceny

 

ked sa rozhodnes zrusit tento portal tak aspon zabezpec forward na skupinu na fb

komunita sa nesmie stratit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...