Přejít na obsah

Nové stanice ...


Návštěvník Retiree

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tvskyfreak

Myslim, ze by bylo fakt hnusne, kdyby pridali treba ten Film Europe a nedali ho ostatnim v SD. Jinak myslim si, ze to bude prave FE a AMS (ktere by melo byt pro ostatni taky v SD), Sport 2 pridaji casem podle me vsem...

 

Jinak podle me jenom UPC zkousi, co jim projde a kdyz se dost lidi ozve, tak to zpristupni vsem... Nebo to minimalne hodi do nejakeho balicku (plus?)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Otec se ptal na infolince na tu novou nabídku a operátor mu řekl, že ty čtyři HD kanály by měly být Auto Motor Sport, Film Europe, Óčko Expres a Sport 2 HD. Momentálně prý nebude jiná možnost jak je dostat, než právě v tom balíčku s internetem, ale je možné, že se to do budoucna změní. Nicméně berte v úvahu, že toto jsou informace z infolinky, které, jak víme, také nemusí být úplně přesné.

 

Tak na infolince mají jen 50% pravdu, dva progrymy z výše jmenovaných programů by se opravdu v pondělí měly objevit :cheers:

 

Tak jsem koukál ty nový čtyři programy budou Auto Motor Sport HD zvuk český,Film Europe HD české titulky zvuk originál,Mezzo HD francouzský dolby,Ten čtvrtý má zvuk deu 2.0.tak nevím.

Upraveno uživatelem Návštěvník
  • Premium
  • -
  • -, Základní, Family, Sport, Cinema
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Společnosti Prague Digital TV se podařilo získat dalšího zákazníka do svého zemského digitálního multiplexu označovaného jako Regionální síť 4. Balík programů by měla doplnit od 15. září stanice Slovak Sport, konkrétně její první kanál. Informaci o plánovaném vstupu do zemského vysílání přinesl dnes jako první server Sport.cz, podrobnosti prozradil redakci DigiZone.cz ředitel tematického kanálu Róbert Greguš. „Uzavřeli jsme smlouvu s Leošem Pohlem (ostravský podnikatel, který za společností Prague Digital TV stojí, pozn. red.). V současné době stavíme trasu na Kavčí hory,“ konstatoval Greguš.

 

http://www.digizone.cz/clanky/slovak-sp ... ni-siti-4/

  • Premium
  • -
  • -, Základní, Family, Sport, Cinema
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree
DVB-T kanál 27 a 28

Nevím, jak v HK, ale tady jsou kanály K27 a K28 (522 a 530 MHz) v DVB-T stále neobsazené...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Athlon

Včera 30.08.2013 13:00h

Radim Pařízek slibuje revoluci. Pohoda, Rebel a Retro budou pod jednou hlavičkou

 

UVNITŘ VIDEO Do rodiny kanálů Radima Pařízka se přidá i Retro Music TV, jak vyplývá z promo smyčky, kterou začala vysílat TV Pohoda. Ostravský podnikatel v ní drží třetinový podíl.

 

http://www.digizone.cz/clanky/radim-parizek-slibuje-revoluci-pohoda-rebel-a-retro-budou-pod-jednou-hlavickou/

 

Přesto, že promo spot má jen několik málo sekund, dá se z něj vyčíst poměrně hodně, mimo jiné to, že kanály Pohoda (nově pod označení Relax a nikoliv Style, jak uvedl na svém webu operátor UPC Česká republika), Rebel a Retro Music Television budou používat shodný font písma. Všechny tři stanice se tak zařadí do jedné rodiny.

 

 

K TÉMATU: Pařízkova TV Pohoda se přejmenuje na Relax, do ledna dočasně na Pohoda – Relax

 

Radim Pařízek je zatím ohledně chystaných změn, které mají proběhnout už za několik dní, tajemný. Redakce DigiZone.cz se ho v posledních dnech zkoušela několikrát kontaktovat, ale neúspěšně. Poslední náš pokus skončil ve čtvrtek v hlasové schránce jeho mobilního telefonu. Už v tuto chvíli je však jasné, že Rebel bude čistě rockovou televizí. Vyplývá to z elektronického programového průvodce (EPG), který se objevil v multiplexu 4. Pozici stanice označenou jako „Pohoda – Rebel" však stále naladí jen některé přijímače. Neobsahuje parametry PID – audio a video, které jsou k tomuto kroku nutné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...