Přejít na obsah

Podvodná stránka


Návštěvník jami

Doporučené příspěvky

Návštěvník jami

Neustále se mi ukazuje stránka od vaší společnosti že jsem vyhrál noví mobil jen stačí zadat moje údaje a číslo platební karty. Už to taky někdo zaznamenal?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník arne

Ano, při prohlížení Lidových novin vyskočilo nové okno, tvářící se jako stránka UPC/Vodafone, ihned jsem to zavřel bez prohlížení. Již dříve na něco podobného upozorňovali jiní uživatelé s tím, že jde o podvodnou stránku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Matina

Ano taky se mi to neustále vnucuje. Když se tím proklikám skoro až k " výhře " a přečtu si text napsaný těmi nejmenšími písmenky, dočtu se že výhra je podmíněná poplatkem asi 60 Eur měsíčně za nějaké služby. Překvapuje mě takový postup od UPC. Odpovídá to šmejdům nabízejícím důchodcům že vyhráli jeden hrnec zdarma, ale musí si k tomu koupit druhý za 20000 Kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pls, je tady někdo znalý problematiky aby mně dokázal vysvětlit mechanismus tohoto popsaného problému? Protože mě to potkalo také, jen a pouze na stránkách idnes při použití chromu. Když tam vlezu s Operou s adbl*kem, tak se to nestane. PC je standard, AVG, placená verze + Super Antu Spyware. Stávalo se mi prakticky totéž na stránkách s fotogaleriemi JAlbum, pokud jsem je tvořil s free verzí programu. Zakoupení placené verze (něco okolo litru) problém odstranilo (tam nešlo jen a pouze o fejkový stránky UPC, točilo se tam toho svinstva víc). Tak mně vrtají hlavou tyhle otázky: Potkává tato "UPC/Vodafone" stránka i neuživatele UPC/Vodafone? Kdy a odkud se dostane do kontextu např. toho iDnesu, proč jí (pravděpodobně, nemám tolik pokusů - a ani mít nebudu 😊 ) zastaví adb*ok? Je snad součástí stránek iDěs/LN? Jestli máte někdo znalosti a trpělivost - prosím, poraďte, poučte, budu rád a možná nás bude i víc.

  • -
  • -
  • Komplet
  • Takový bílý, nastojato
  • Praha Žižkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...