November 11, 201213 yr UPC ČR nově nabízí možnost kontaktu klientského centra prostřednictvím programu Skype. Jedná se o novou možnost bezplatného volání na Klientské centrum, která zvyšuje komfort pro naše zákazníky. Na Skype nás najdete pod jménem: upc_cr_klientskecentrum Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
November 11, 201213 yr Náhodou to není špatná věc, já mám Skype v mobilu a když vypadne net od UPC (tj. i Wi-Fi) a nejde ani telefon UPC, tak aspoň funguje Skype přes datový tarif mobilního operátora a můžu poruchu nahlásit i bez toho, že bych někam z mobilu volal za draho
November 11, 201213 yr Souhlasím, že to je dobrý počin. Jsem však zvědav, jak to bude fungovat v praxi - zda tam někdo bude a zda to zvedne. 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
November 11, 201213 yr stejně to bude nějak směrovaný na nějakou ústřednu, odkud se to bude přepojovat na operátory jako běžné hovory Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
November 12, 201213 yr Bude to asi podobně, jako to má VoIP provider Odorik, který umožňuje směrování hovorů ze Skype na telefonní číslo uživatele (neinspirovala se fa UPC u něho? ).
November 30, 201213 yr Nepříjemné zjištění - Skype v Androidu v telefonu neumí DTMF. Takže se sice přes Skype dovolám na UPC, ale jelikož neudělám žádný výběr číselnou volbou, tak se hovor ukončí. Taky by to v UPC mohli mít ošetřené, aby se v takových případech hovor spojil na operátora/ku a ne, že spadne