Přejít na obsah

Dotaz ohledně modemu


Návštěvník Marc

Doporučené příspěvky

Návštěvník lejno

Leda tvoje. Prostě UPC má svoji službu nějak nastavenou a když s tím máš problém, tak tě nikdo nenutí si UPC vůbec objednávat. Tečka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Elnc: Kecy.

 

tomus, Kolumbo: A to by bylo OK, kdyby byla cena za zapůjčení modemu stále součástí ceny služby a modem se nedal koupit. Schválně zkusím sesmolit nějaký podnět na ÚOHS a uvidíme.

Nic ve zlém, ale je to jejich síť a asi ví, proč to dělají. Proč jen zařízení, která dodávají oni? Protože pro ně mají speciálně upravený Firmware, protože mají jejich chod otestovaný, protože jsou kompatibilní s jejich sítí, protože je dokážou administrovat přes jejich CMTS, protože jiné na českém trhu standardně k dostání nejsou (modemy co se prodávají na aukru jsou z min. 95% nevrácené tedy vlastně kradené kusy) atd.

Takovým lidem jako jste vy bych poděkoval za dosavadní využívání služeb a odpojil :) Pokud se Vám nelíbí pravidla na písečku UPC, nemusíte si na něm hrát.

A jak by k tomu přišli zákazníci, co by si koupili modem a platili za službu stále stejně? Myslíte, že by si poté někdo takové zařízení koupil, když jeho využití mimo síť UPC je nulová jeho pořízení vysoce nehospodárné? Neměl by také ÚOHS nařídit UPC, aby zpět zdražili UPC Fiber Power 60? Nebo srovnat náklady společností a sestavit tabulkové hodnoty cen za služby? Aby jedni nebyli moc levní, což znevýhodní ty dražší?

Totálně nechápu Vaší logiku. Zároveň nechápu politiku EU v mnoha věcech (a že některé věci se dost podobají v obecném měřítku Vašim představám), ale to už bychom se dostali do dlouhosáhlé diskuze přesahující rámec tohoto fóra.

  • Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...