Přejít na obsah

Nova FANDA v UPC


Návštěvník Blem-007

Doporučené příspěvky

Návštěvník Katoda

Já zas nevidím důvod, proč by jej UPC neměla zařazovat. Někomu se líbí sport, někomu, filmy, někomu seriály a jinému zas dokumenty. Nikdo netvrdí, že Fanda bude nějaký programový zázrak, ale když jsou v nabídce takové stanice, jako je např. Still, Metropol, BTV nebo HD+, tak proč by tam nemohl být i Fanda? Každému se prostě líbí něco jiného a ten, kdo si pořídí kabelovku, tak to určitě nebylo proto, aby koukal pořád jen na jednu stanici. Pokud si tam alespoň jednou týdně najdu něco, na co se rád podívám, tak to není zbytečné. Je to přesně tak, jak píše Elnc, když se někdo dívat nechce, přepne si jinam.

A psát na facebookové stránky UPC a žádat je, aby tento program nezařazovali, to je dost ubohé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak teď to vyznělo, jako že já píšu na nějakej Fejsbůk. Vždyť já tam ani nejsem. (osobně je mi to ukradený - já jenom že je tu kvůli té stanici doslova pozdvižení, jako by se jednalo o super světový trhák. Bude to přesně opak toho trháku)

Apropó: nezačíná nám už z těch nováckých medií národ poněkud degenerovat? :D

  • Super 500 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • STB Vodafone, modem Compal CH7465
  • Jirkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda

Ne, já si nemyslím Ivo, že jsi to byl ty, kdo psal na ten Facebook. Ale tuším, vzhledem k obsahu příspěvku, který je tady i tam, kdo to byl. :)

Trhák to samozřejmě není, stejně jako že není o nic horší než některé jiné. Ale která stanice by se například za trhák označit mohla? Je nějaká taková?

Degenerovat se může a nemusí z jakýchkoliv médií, nejen z nováckých, nejen z televize. Mě se napříkald zdá, že víc se degeneruje z internetu. Co s tím? Vypnememe proud, vrátíme se do jeskyň?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník david3434

Já osbně budu raději když zařadí eurosport 2 Hd i když se naně málokdy podívám.To že jsem na FCB napsal že Fandu nechci je pravda a nevím proč by měl zabírat místo v kabelu,pak by tam mohlo být takovej hovadin třeba 500 a místo tam pro ně je tak proč ne.myslím že by kabelovka měla hlavně nabízet kanály ktré se od sebe liší skladbou a ne mít všechny stejné.Podle mě stačí na serialy úplně AXN,AXN scif,AXN crime,Prima coolo,prima love,Unoversal Chanel,Zone romantika.Pokud vám taková porce serialových kanálu nestačí tak prosím,ale já určitě nejsem takovej pojídač serialu a když se na nějakoe podívam tak maximálně tak 3 x a ne pořád dokola,a upřímě nevím jestlis e to UPc vyplatí přidávat,když se na to budete koukat třeba 1hodinu týdně.Co jse týká toho odpadu Still,metropol,HD+ a BTV,tak s vámi souhlasím,ale je to přesbně o tom že každy přírůstek by měl dávat v podstatě něco jiného,než co v nabíce už nalezne.Still je určitě 1 kanál svého druhu,Metropol zase pokud vím tak většinou o Praze,BTV o brně a HD+ o ničem,ale každy vyslílá něco jiného ne jako fanda,kreý bude dávat serialy které zárověn běží na AXN,na Markíze nebo na jiné serialové TV.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník david3434

V podstatě ano to že dávaj na více sportovních kanálech například fotbal ještě neznamená že jsou zápasy stejné někde hraje třeba sparta a někde barcelona,i když dodnes nechápu kanál Sport 2.Nevím proč by měl fanda opakovat v sobotu dle jejich programového schématu BOX klička,který davali v sobotu na NOVA sport.A už se těším až budu koukat na 5 řadu kriminálky na Fandovy a večer na osmou na AXN.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda

Ale vždyť se, davide3434, přece na Fandu dívat nemusíte, nikdo vás nenutí. Dívejte se na co chcete, ale neupírejte to jiným. Já se například těším, že tam uvidím novou verzi seriálu "V". Ten zatím na žádné české nebo slovenské stanici neběžel, stejně jako Stargate: Universe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...