Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Teď tě zase poprosím já - až zaktualizuješ na ten nejnovější firmware (14.02.2013), napiš sem prosím zkušenosti!

TechniStar jsem před půl rokem posunul v rodině, tak abych věděl, jestli ho tam mám také zaktualizovat.

Odesláno

Nakonec jsem to delal pres flashku - SOFT_TechniStar_K1_2050c . Z meho velmi kratkeho pohledu to je uplne stejne - ale u OPT neni volba Nova zalozka ;(

Co se tyce ext. disku , tak zatim to drzi a nepada ... Klepu na drevo

Odesláno

Tak mi to nedalo a nakoukl jsem do podrobného německého manuálu k TechniStaru.

S nastavením záložky je to tam jinak než u ISIO. Jestli jsem to pochopil správně, tak se vytvoření nové záložky v průběhu nahrávání neprovádí přes tlačítko "OPT", ale přes tlačítko "REC".

Odesláno

No fakt, ja to potreboval v prubehu prehravani a REC je uplne super ! Danke main deutche freund :-)

Odesláno

Takže REC tlačítko funguje pro nastavení záložky i při přehrávání? Tak to je fajn!

Ještě se mi prosím tě mrkni - ten nový firmware zřejmě umožňuje v menu Nastavení aktivovat možnost "vzdáleného přístupu" již jen pro mobilní aplikace "MyTechniSat App" (zadáním email + heslo), je to tak?

Už tam asi nelze aktivovat vzdálený přístup z webového prohlížeče, jak to šlo v předchozím firmwaru, že?

Nahrávání tedy lze v novém firmwaru nastavovat jen z iOS nebo Android zařízení. Je to tak?

Ptám se proto, že v modelech ISIO to nastavení nahrávání pomocí webového prohlížeče také nedávno zavrhli a nahradili to tou svou "MyTechniSat App" (což mě mimochodem docela naštvalo - mohli přece nechat možnost obojího přístupu).

Odesláno

No rekl bych ze je to pres sitove nastaveni . Jsem sice IT , ale programator analytik ... Site uplne nesnasim

Viz priloha

vzdpristup.jpg.35f2730dbf69213293a69134cf7cf5e5.jpg

Odesláno

Tak to je výborná zpráva, že to tam zůstalo. Díky!

Kéž by to nechali i v ISIO. Tam už tohle menu zmizelo a je tam jen Nastaveni "MyTechniSat".

Odesláno

to: Kodl

Tak jsem zjistil docela zasadni zradu. Na to me ani nenapadlo se ptat (jsem zvykly na funkcionalitu Panasonicu) . Pokud se nahrava nejaky porad , nemuzu prehravat jiny - drive nahrany, aniz bych nasilne neukoncil nahravani stavajiciho poradu- pokud vyvolam seznam nahravek , ci stisknu menu nabidne mi bud ulozit, vyradit nebo zpet - ale bez moznosti se dostat do seznamu nahravek. Jelikoz se nahravaji porady vecerni a zaroven se na TV koukame taky vecer, tak tohle me docela zasadne omezuje.

To se asi neda jinak obejit, co ?

Odesláno

Tohle jsem ani u Technistaru nezkoušel. při nahrávání jsme se dívali na něco jiného na Tv přes její tuner.

Zkoušel jsi tlačítko NAV? Je to myslím jedno z těch barevných na dálkovém ovladači.

To by mohlo umožnit vstup do nahrávek v průběhu nahrávání, stejně jako u ISIO.

Odesláno

No prave , ze ani pres to zelene tlacitko DVR-Navigator to nejde.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague