Odesláno 24. července 2014 10 let Jeto podle obchodního zákoníku. Stačí se podívat na smlouvu. Stojí tam: Smlouva o poskytování veřejně dostupných služeb elektronických komunikací uzavřená podle § 262 odst. 1 obchodního zákoníku a dle zákona č. 127/2005 Sb. o elektronických komunikacích, ve znění pozdějších předpisů
Odesláno 24. července 2014 10 let Leda podle Občanskýho zákoníku, určitě ne u soukromých osob podle Obchodního...
Odesláno 7. listopadu 2014 10 let Dobrý den. Každým rokem asi 1 1/2 měsíce jsem psala na UPC ohledně ukončení jejích smlouvy a to přes jejích formulář. Vždy se mi telefonický.Ozvali se a vždy jsme se nějak dohodli a smlouva pokračovala nadále. Takže jsem nepsala žádnou výpověď písemně. Nedávno jsem se dozvěděla, že bych měla podat výpověď písemně ale teď nevím k jakém datu, bych jí měla napsat, když datum smlouvy mám k datu 13. 1. 2009? Předem děkuji za Vaše odpovědi.
Odesláno 7. listopadu 2014 10 let výpovědní lhůta běží automaticky 30 dnů od prvního dne následujícího měsíce - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 7. listopadu 2014 10 let Dobrý den. Každým rokem asi 1 1/2 měsíce jsem psala na UPC ohledně ukončení jejích smlouvy a to přes jejích formulář. Vždy se mi telefonický.Ozvali se a vždy jsme se nějak dohodli a smlouva pokračovala nadále.Takže jsem nepsala žádnou výpověď písemně. Nedávno jsem se dozvěděla, že bych měla podat výpověď písemně ale teď nevím k jakém datu, bych jí měla napsat, když datum smlouvy mám k datu 13. 1. 2009? Předem děkuji za Vaše odpovědi. Viz zde: http://www.upc.cz/pdf/VOP_UPC.pdf
Odesláno 23. prosince 2014 10 let Jak ku*** zjistim kdy byla smlouva uzavrena? Fakt ty sulini potrebujou datum uzavreni smlouvy? Jak si to mam po deseti letech ku*** pamatovat????? Banda buzerantu, konecne by jim tam mel nekdo dat bombu.
Odesláno 23. prosince 2014 10 let A nebo by jste se měl přestat rozčilovat a zamyslet se. Nepotřebujete vědět, kdy byla smlouva ozavřena. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 23. prosince 2014 10 let zamyslet se to by musel mít čim - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 23. prosince 2014 10 let Podívám se do té smlouvy, triviální úkon. Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.