namec Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Určitě bych s odkupem,tedy pokud to půjde,posečkal.Určitě to bude mít dětské nemoci,které budou muset postupně vychytat..Když si vzpomenu,jak dlouho trvalo UPC,než vychytali problémy se současnými boxy..... 1 Quote - - - - Brno-Kohoutovice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zka Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 V 13. 11. 2020 v 13:27, zka napsal: Bohužel - oficiální APK pro Netflix nedovolí vyšší rozlišení pro necertifikované zařízení. Vice viz např: https://androidpctv.com/best-android-tvboxr-disney-hbo-netflix-amazon-prime-video/ Přidám pár nových postřehu když sem si pohral s MiBoxS - co teď 'frči' na eshopech - a jsem docela překvapen, jak je to dobré. Widevine samozřejmě jede -> žádný problém s Neflixem, ale taky umí dekódovat velká videa z Youtube aniž by dropoval framy - což má papírově lepší krabička tedá nedává. Umí to Chromecast - takže jak bylo napsáno, ovládaní z telefonu a přehrávání video v TV je funkční - ale příjde mě v některých okamžicích trochu těžkopádné. Ale funguje i sideload HorizonGO a pak puštění na samotné krabíčce - jen k tomu poťrebujete AirMouse (cca +- $10 podle vybavenosti) - s tím pak jede i ta nejposlednější verze 2.3.55 bez problému (protože funguje DRM). Co nevím jestli je plus nebo minus je poměrně velký font - takže se nevejde moc řádků - koumám jestli to nejde nastavit nějakým DPI - ale jinak to jede zcela bez problémů. YUV colorspace rovněž bez chybičky. Jediné s čím jsem trochu bojoval je Wifi (bohužel ethernet konektor je na 'doobjednáni). Wifi se občas chovalo podivně a je možný, že to souvisí s posledním upgrade firmware, které se ihned nabídle ke stažéní. Aktualně jsem to nějak 'pořešil' a funguje to, ale nevím, jestli si toho všimne každý a zvládne to nastavit . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 Mam Sko doma, resp dve. Na obou jedu na 5GHz WiFi, predtim i na 2,4 GHz a naprosto bez problemu. Horizon jsem jiz vyradil, aktualne je primo v BOXu na stazeni Skylink live TV, ktery se v boxu chova lepe nez v samotnych TV. 1 Quote Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zka Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 To Wifi bude možná nějak souviset s nastavením routeru a regionu (asi) - dle Google hledání rozhodně nejsem jediný, kdo ty problémy zaznamenal - ale aktuálně mě to s 'US' nastavením běhá ok - ale předtím se krabička dostávala do stavu, kdy se ani za nic nechtěla k WiFi připojovat, přesto, že vše detekovala. A problémy nastaly až po update na posledni firmware. Jinak, co se týče 'user-experience' - tak bych řekl, že např aktuální Sony XH90 s AndroidTV je na tom v lecčesm docela podobně - ale např ta sideloadovaná HorizonGO apk tam hned na startu spadla odmítla fungovat - takže v tomhle směru je tenhle MiBox jednoznačně lepší. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PavelB Posted May 16, 2021 Share Posted May 16, 2021 Tak mi po letech přestal fungovat Horizon GO v androidím set top boxu. Sideloadovaná stará verze aplikace Horizon Go si říká o aktualizaci a ani různé novější verze nefungují. Smazání dat aplikace nehraje roli. Nejnovější verze Horizon GO hlásí Video nyní nelze přehrát. (LicenseErrorCode.license.invalid) Na PC / mobilu vše funguje. Předpokládám tedy nějaký problém s DRM. Řešili jste někdo tento problém? Vzhledem ke konci Horizonu GO to jinak budu řešit požádáním o přechod na Vodafone TV s jejich krabičkou. Update: Tak jsem si přečetl recenze na Vodafone TV a radši si pro teď objednal Chromecast 🙃 Update2: A zrovna volají z Vodafone sami ohledně přechodu. No tak nic. Quote Super - Family Compal CH7465 Praha Letňany Link to comment Share on other sites More sharing options...
PavelB Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Update3: Á, tak Vodafone chtěl jen cpát mobilní tarify. Takže Chromecast nakonec slouží. Quote Super - Family Compal CH7465 Praha Letňany Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Dlouho sloužit nebude, mobilní aplikace Vodafone TV Chromecast nepodporuje.😕 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts