Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

ski1961:

Mas pravdu,ale sposob vyjadrovania postojov prispievatela k vypovedanej skutocnosti nazyvame stavbou viet a ta jeho nie je hned na prve precitanie dost zrozumitelna.Opravujem datum predaja CA modulu...februar 2011,takze tych 5 rokov sedi.

Odesláno

Tak som sa troška pobavil ako som čítal reakcie na môj príspevok,ale dobre -ospravedlňujem sa ak som sa zle vyjadril-upresním to.Tak ako to väčšina pochopila-modul som kúpil približne pred 5 rokmi-teraz upresním-14.11.2011za 60€.Pred pár dňami mi ho televízor(samsung) odrazu prestal vidieť -zmizol z menu tv(bežné rozhranie)-modul som zaniesol do pobočky Upc-nešiel ani im,skusil som aj nejakého týpka na elektroniku od nás ale bezvýsledku.Takže iná možnosť nebola ako kúpiť nový,kedže tento už bol nejaký ten rok po záruke-pchať im euráše za prenájom sa mi zdá prehnané a set top box ja teda nemusím-bedňa ,káble ovládač navyše.Ako zaujímavosť dodávam-že ked sa rozbehol nový modul-trvalo mu to asi 10 minut-odkodovalo mi aj programy ktoré nemám predplatené-uvidím dokedy :D

Odesláno

10 dní :D

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Modem Compal (černý), CA modul
  • Ústí nad Labem
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

tak vyzkoušeno ....FERGUSON ARIVA 253 Combo hraje v síti UPC bez problémů, jedna z možností jak nahrávat, podporuje ts

Odesláno

A je možné v nastavení Arivy nakombinovat seznam stanic přijímaných z dvbc a satu( např. Předvolba 1 Nova ze Skylinku, předvolba 2 ČT 1 z UPC ) ? Předem díky za odpověď

Odesláno

to ti neporadím já nemám satelit já používám jen C tuner

• po měsících...
Odesláno

zdravim,

mam doma od roku 2013 nepouzivany modul Technicrypt CXV Conax, ktory som kedysi (2009-2013) pouzival s televizorom SONY pre kabelovku UPC Cesko aby som sa vyhol set-top-box-u. modul bol od firmy LICA. kartu do neho som samozrejme vratil UPC.

ma ten modul dnes este vyuzitie? da sa pouzit do inej televizie zhruba z tych rokov pre pouzivanie s UPC kablovkou? mozem ho niekomu darovat, kto pouziva UPC kablovku, aby sa mohol zbavit set-top-box-u? doda mu este UPC sparovanu kartu, ked o to poziada?!

alebo je to uz zbytocny kus hardware-u, ktory mozem vyhodit?

vdaka!

Peter

Odesláno

Dá se používat v UPC ČR. Je možné ho prodat či darovat.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague