Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

A nedošlo náhodou v poslednín době k upgrade SW v TV?

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

včera jsem vypnul televizi z elektrické sítě ,a znova zkusil co bude dělat. Po zapnutí televize CA modul detekovala normálně. Zajímaví problém. SW televize není nový je z listopadu 2014 Panasonic TX-L42E5E.Televize má už jenom prodlouženou záruku je 2 roky stará.No uvidíme co to bude dělat ,když to bude zlobit jedině potom ten Horizon.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

Mám TV Sony 5 let starou (aktualizovaný SW) a když nešly hrát kódované kanály (začátkem letošního roku) tak pomohlo vytažení a zasunutí CA modulu a zatím OK.

Odesláno

tak jsem nainstaloval ca do 3 starého LG, vše funguje parádně, to se vůbec se stb nedá srovnávat. aktualizace sw přinesla trochu rychlejší načítání ca. občas se tedy modul nenačte, ale to jen když dělám vylomeniny s nastavováním, v běžném provozu se to prakticky neprojeví. nepochopil jsem tedy HBO titulky, když se dívám na angl. stream, někdy jdou, většinou nejdou, i když je stream označený jako otitulkovaný. nejprve jsem myslel, že za to může TV, ale asi to bude nedůslednost ze strany HBO...

Odesláno

thera :

HBO Comedy v SD verzi titulky ,už nejsou zapojeny asi měsíc.V HBO Comedy HD fungují dobře.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

Tak dnešní odpověd z UPC na můj dotaz ohledně pronájmu CA modulu :

Dobrý den ,

omlouváme se Vám za pozdní zodpovězení dotazu. Během víkendu a svátků nejsou dotazy zodpovídány. Pronájem CA modulu je možný, ale již není na našich stránkách aktivně nabízen. Pokud si o výměnu zažádáte, samozřejmě ji s Vámi naplánujeme. Toto zařízení však neumožňuje využívání našich nových služeb hlavně videotéky MyPrime, služby bychom, tedy prostřednictvím tohoto zařízení nemohli poskytnout v plném rozsahu. CA modul do pronájmu poskytneme i novému zákazníkovi, pokud o něj požádá, nebo pokud má již zakoupený od jiného zákazníka UPC, který jej již nevyužívá.

Alena, UPC Facebook tým

Odesláno

Ahoj, mam dotaz, koupil jsem dalsi upc CI+ modul z druhe ruky, upc mi do nej poslali kartu na zakl.jeho cisla. televize i setopbox ho nacte.. bohuzel jedou jen volne kanaly, volal jsem o refresh a ani po 24h nic, kdyz vezmu druhy , ktery mam jiz od drivejska, jede vse ok. Nemate nejakou radu ??? dekuji

• Super 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal bilý
  • brno
Odesláno

jaka hlaska se objevi na obrazovce kdyz prepnes a kodovany kanal?

• po 4 týdnech...
Odesláno

Zkušenost z dnešního dne nepotřebuje ani komentář vč. ceny uvedené níže, kdy modul stál cca 1.200 Kč !

- CA modul k pronájmu za 70 Kč :puker: (ke koupi již jej bohužel nenabízíme)

Takže další krabice a další ovladač atd. nebo je již čas na změnu poskytovatele ? :scratch:

Odesláno

Právě ses vrátil z himalájí? :roll:

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Modem Compal (černý), CA modul
  • Ústí nad Labem

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague