Přejít na obsah

Kterou TV kartu?


Návštěvník kompotto

Doporučené příspěvky

Návštěvník Retiree

Já mám dobré zkušenosti s oběma Technisaty, interním i USB, ten má navíc tuner DVB-T i DVB-C (ve skutečnosti dva dekodéry C a T s jedním tunerem) ve spojení s programem DVBViewer Pro.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník kompotto

to jsou těžký rozhodnutí. původně jsem čekal, že koupím kartu za litra a budu mít vystaráno... když jsem se snažil hledat karty co tady lidi doporučujou na http://dvb-c-shop.cz tak jsem moc neuspěl. nechtělo by se sem někomu hodit přímo odkazy na shop, pokud možno co nejdůvěryhodnější, abych měl před sebou přesně co z čeho vybírat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro DVB-C byl vždy dobrým PC tunerem TechniSat. Z počátku ani nic jiného u nás k mání nebylo. Znám pár lidí, kteří ho mají a jsou spokojeni.

To bědování na Czechcomputeru se mi moc nezdá. Z vlastní praxe vím, že hodně uživatelů si do PC nainstalí různé "codeck - packy" a podobné "vychvalované" výdobytky k rádoby usnadnění práce., ale to je právě ta největší potíž, ta největší zábrana v bezchybném užití TV tunerů všeobecně. Dodnes to řada uživatelů odmítá pochopit, takže nějakou osvětu, kterou jsem dříve prováděl na jednom známém diskuzním foru, jsem už vzdal. To si holt musí každý zažít sám - tu zkušenost., když už se lidé nechtějí poučit ze zkušenosti jiných, kteří si tím prošli a nutno podotknout, že od prvním začátků vzniku TV tunerů, jako takových. V těch dobách zkušenosti jiných neexistovali, TV tunery vyráběl kde kdo, intuivita zařízení neexistovala.

Co se týče sběrnic, tak snad i dnes se ještě vyrábí z valné většiny motherboardy se sběrnicí PCI, rozhodně již nechybí PCIe, takže by žádný problém býti neměl ani s tím TechniSatem.

Ten TechnoTrend by špatný být neměl (měl by normálně fungovat)., o té druhé kartě (Mystique) nevím nic.

  • Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree

Do tisícovky seženeš celou řadu USB tunerů , bohužel pouze pro DVB-T. Nabídka tunerů pro DVB-C je značně menší, než pro T a S. Interní tunery bývají většinou lacinější, než externí USB. USB tunery, Technisat i Technotrend, obsahují tuner (spíše pouze dekodér , ladicí tuner je pouze jeden) pro DVB-C i pro DVB-T, což může být někdy výhoda. Nevýhodou naopak je, že požadují samostatný napájecí zdroj. Interní, do slotu PCI nebo PCI-E, mohou být také kombinované s analogovým tunerem, digitálním DVB-T a DVB-S. Kombinaci interního DVB-T/C jsem nikde neviděl. Pokud bys někdy pojal úmysl digitalizovat VHSky, hodí se kombinace analog/digital.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník sebior

Mám postřeh ke CableStaru HD2 od TechniSatu. Cca 2 roky ho provozuji v PC s CA modulem a kartou od UPC a vše v pohodě. Teď jsem objednával nový CA modul a kartu do nové LG TV. Chtěl jsem nový modul s kartou aktivovat v PC a kupodivu CableStar CA modul vůbec nenačetl. Vizuálně jde o ten samý model, jen ten starší je hardware version 3.2.1 a ten nový 4.0.2. V CV-5000 i v LG modul funguje normálně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree

Stalo se mi něco podobného, 2 CAM různých verzí, jeden asi dva měsíce nepoužívaný. Chtěl jsem na něm aktualizovat předplatné, CableStar však modul nedetekoval. Později jsem jej aktualizoval tuším v STB. Už nevím, zda jsem ho znovu zkoušel v tuneru, nicméně po asi měsíci jsem ho použil v novém tv a fungoval okamžitě, bez nějaké prodlevy, tak nevím..., snad bylo ještě aktuální předplatné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...