Přejít na obsah

vyuctovani - faktura - UPC zlodejna?


homberg

Doporučené příspěvky

Návštěvník wencel
A co si myslíš, že s tím ČTÚ udělá? Napíše dopis UPC, to jim odpoví, že klient nepostupoval při reklamaci v souladu se zněním všeobecných obchodních podmínek, ČTÚ to následně s tímto odůvodněním zamítne a je po všem. Nehledě na dobu, za kterou se celá peripetie vyřídí a to už bude ze strany UPC dávno zjednána náprava.

 

no ja nevim ale zrovna v mem pripade je pochybeni na strane UPC - chyba vznikla u nich, uctovana cena v rozporu s potvrzenou objednavkou, reklamace nevyresena behem zakonem stanovene lhuty, na urgence UPC proste nereaguje. cili ja si myslim ze v tomto pripade jsem ja osobne, stejne jako uz nekolikrat v pripade sporu s Vodafone, naprosto v pravu a CTU vzdy proste resil vec pokutou. a verte pokuta je to vzdy spise symbolicka, nikoho to nezruinuje, nicmene ve statistikach stiznosti se pak operator objevi.

Pokud si ale kazdy necha vse libit, i kdyz UPC porusuje podminky, pak je to samozrejme vase vec. ja osobne, pokud bohuzel nevidim ze strany UPC snahu, proste nemam problem se obratit na regulatora. a sam mohu potvrdit ze v pripade ze jsem v pravu (coz je i tento pripad) nic jen tak nevysumi do ztracena jak zde naznacujete, kupodivu stiznosti CTU resi docela obstojne a myslim ze spravedlive.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Pokud uplatnils reklamaci dle všeobecných obchodních podmínek (a můžeš to doložit, např. doručenkou) a ze strany UPC nebyla tato reklamace nijak vyřízena, tak se pochopitelně můžeš na ČTÚ obrátit s podnětem k prošetření. Ale imho o toto v diskuzi primárně vůbec nešlo, tady se někdo vztekal, že se mu nelíbil postup, kterým UPC vrátí omylem účtovanou částkou v dalším zúčtovacím období a chtěl peníze hned. Což je samozřejmě nesmysl, protože jeho reklamace vyřízená byla, takže stížnost na ČTÚ je v tomto případě zcela bezpředmětná a jak už bylo opakovaně uvedeno, tak než ta stížnost vůbec na ČTÚ dorazí a někdo se jí začne zabývat, tak uplyne měsíc a to už jsou peníze zpátky a tudíž je to celý naprosto zbytečná snaha.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Miko

jinak abych se tedy také vyslovil. My to řešili asi 2x, možná 3x za cca 12let. Vždy UPC uznalo chybu a v následujícím vyúčtování dorovnalo. Proto si nemyslím, že by se jednalo o nekalý záměr. Nicméně pokud opakovaně nejsou sto to napravit a hrají brouka...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
Návštěvník OZ-UPC
Yabaka> clovece predstav si, ze jsem zakaznik UPC uz 11 let a ta tisicovka me fakt chybi...ale hlavne me nikdo nepozadal, ze chce pujcit a zmizele penize z uctu jsou kradez

Tak kauza ma docela predpokladane pokracovani - email me oznamuje, ze muj pozadavek byl akceptovan a predan na reklamacni oddeleni s upozornenim, ze toto ma 30 dnu na vyrizeni :)) Tedy si tu pujcku (kradez je nepekne slovo ) na mesic pojistili :(

 

Dobrý den,

 

kdyby jste si četl Všeobecné obchodní podmínky před podepsáním smlouvy na telekomunikační služby, věděl by jste že přeplatky se vrací a lhůta na vyřízení je 30 dnů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OZ-UPC> mily OZ UPC, jakepak preplatky? Ja jsem nepreplatil, ale vy jste si vzali vic, nez jste meli. Prijdu do kramu, za zbozi za 500,-zaplatim hotove tisicovkou, obchodnik mi vrati 500,-. To byl preplatek, ktery mi byl okamzite vracen. Ve stejnem obchode za stejne zbozi platim kartou, obchodnik mi strhne z uctu tisic? Asi ne, vezme si spravnych petset. Pokud by strhl tisic, okamzite ho upozornim a asi to da hned do poradku. A to se presne stalo. Jen UPC ma na nepravem ziskane penize jiny nazor nez ten, ze mu nepatri a nekomu chybi.

A nepise se by jste, ale byste a pred ze se pise carka...

  • Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Tak UPC se dnes opet dostala na televizni obrazovky, konkretne do poradu Černé ovce na České televizi,

v reportazi se rozebira problem se spatnym uctovanim UPC, ktere se resi v tomto vlakne a dokonce je tam videt i primo cast tohoto fora ;-)

Reportaz je ke zhlednuti zde (od 7. minuty): http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... 801080611/

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...