tomus Odesláno 5. prosince 2011 Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 Co jsem slysel tak se planuje oboje, jak pronajem tak i prodej. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BimboCZ Odesláno 5. prosince 2011 Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 To je pech . Mynulý týden sem objednal modul od Lica.cz. Jsem zvědavý jak dlouho tam tahle nabídka vydrží . Minule to stáhly za chvilku. Citovat Basic - - Compal CH7465, CA modul Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hurry Odesláno 5. prosince 2011 Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 No já jsem zase váhal,tak to zkusím teď objednat u UPC.Uvidím,co mi poví..,jestli něco ušetřím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Marty255 Odesláno 8. prosince 2011 Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 Tak dle sdělení od UPC budou prodávat moduly až po novém roce: Touto cestou si Vás dovolujeme informovat, že zakoupení CA modulu od společnosti UPC Česká republika a.s. za 999,- Kč bude možné od nového roku. V současné době CA modul není na skladě. Tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. prosince 2011 Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Tak jsem taky zkousel dotazovat ohledne CA modulu a poskytli mi nasledujici odpoved : Tímto si Vás dovolujeme informovat, že CA modul je možné zakoupit prostřednictvím společnosti LICA s.r.o. na internetových stránkách www.dvb-c-shop.cz. Cena CA modulu je 1 308,- Kč. Dále si Vás dovolujeme informovat, že prostřednictvím naší společnosti je možné CA modul pouze pronajmou za 49,- Kč/měsíčně. Podmínkou je, že Váš televizní přijímač musí mít vestavěný DVB-C tuner a kompatabilní CI+ slot. Da sa tedy odkoupit primo od UPC nebo nikoliv ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník evid Odesláno 12. prosince 2011 Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Musí být slot CI nebo CI+? V tom je ohromný rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 12. prosince 2011 Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Tak jsem taky zkousel dotazovat ohledne CA modulu a poskytli mi nasledujici odpoved : Tímto si Vás dovolujeme informovat, že CA modul je možné zakoupit prostřednictvím společnosti LICA s.r.o. na internetových stránkách http://www.dvb-c-shop.cz. Cena CA modulu je 1 308,- Kč. Dále si Vás dovolujeme informovat, že prostřednictvím naší společnosti je možné CA modul pouze pronajmou za 49,- Kč/měsíčně. Podmínkou je, že Váš televizní přijímač musí mít vestavěný DVB-C tuner a kompatabilní CI+ slot. Da sa tedy odkoupit primo od UPC nebo nikoliv ? Zatím stále jen pronajímat. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 12. prosince 2011 Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Musí být slot CI nebo CI+? V tom je ohromný rozdíl. Pro základní funkci stačí CI Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. prosince 2011 Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 Co je to ta základní funkce? Nebo se zeptám jinak: Co bych získal více tím CI+? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 13. prosince 2011 Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 CI Plus (nebo také CI+ evet. Common Interface Plus) je rozšířením specifikace standardu Common Interface (CI) pro digitální vysílání. CI Plus přináší další funkce zabezpečení kryptovaného obsahu. Vysílatel pay-tv programu může například zcela zakázat nahrávání pořadů, případně přehrávání zaznamenaného pořadu časově omezit na dobu mezi 6 hodinami a 61 dny. Dáme může být nahrávka spárována s konkrétním zařízením (nelze přehrát na jiném přístroji). CI Plus neumožňuje dešifrovat s jednou kartou více než jeden program v jeden okamžik (= problém s nahráváním na vícetunerových přijímačích). Omezení možnosti záznamu na rekordérech může být požadavkem majitele vysílacích práv nebo zájmem provozovatele placené televize. Rozhraním CI Plus jsou vybaveny novější televizory a také nový standard podporují novější set top boxy. CI Plus je společně vyvíjen společnostmi Panasonic, Philips, Samsung a Sony. CI Plus využívá v sousedním polsku TNK HD. V Česku a na Slovensku jej začíná spolu s Neotion prosazovat provozovatel satelitní služby Skylink. http://www.parabola.cz/tahaky/ci-plus/ Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.