Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Děkuji moc za rady,koncovku scartu jsem rozdělal,opravdu je v ní připojen pouze vstup audia.Ty piny jsem bohužel přehodit nezvládl,nešly vytáhnout a pájku bohužel nevlastním.

Su jen blbé kuchař. :D ....

Koupil jsem ten přepínací adapter a všechno je o.k.

Ještě jednou moc dík. :diky:diky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Asi mi odešel Kaon. Při spuštění se pořád vypíná a zapíná a obraz vůbec nenaběhne, Vypla jsem ho ze sítě, ale ani to nepomohlo. A protože ho mám koupenej od Licy, tak mi ho v UPC nevymění, ale musím ho dát někam opravit, ale nevím kam. Hledám na netu nějakou oopravnu těchto šmejdů, ale nemůžu nic najít. Tomusi nevíte, kde je nějaká opravna? :-(

Odesláno

No Lica přece, ta dělá servis i pro upc.

Odesláno

Snad je to ještě v záruce.

Odesláno
Asi mi odešel Kaon. Při spuštění se pořád vypíná a zapíná a obraz vůbec nenaběhne, Vypla jsem ho ze sítě, ale ani to nepomohlo. A protože ho mám koupenej od Licy, tak mi ho v UPC nevymění, ale musím ho dát někam opravit, ale nevím kam. Hledám na netu nějakou oopravnu těchto šmejdů, ale nemůžu nic najít. Tomusi nevíte, kde je nějaká opravna? :-(

Elyty ve zdroji. Už jsem pár takto "postiženejch" kousků měl na stole.

Odesláno
Snad je to ještě v záruce.

V záruce už bohužel není. :-(

Odesláno

Skoro bych řekl, že ten model KCF-B4003HCO přišel na trh až v polovině roku 2011, ale to je asi jedno. Pokud není v záruce a nedá se to vyřešit jenom nějakým přehráním firmware, tak bych spíš uvažoval o koupi/pronájmu něčeho nového, než o opravě stávajícího.

Odesláno

Už mě to taky napadlo, ale mám už tři a obávám se, že upc mi nebude chtít další spárovat.

Všechny jsem si koupila od Licy, a nevím jak mám UPC dát vědět, že chci koupit další, protože jeden se pokazil.

Odesláno

To je myslím snadné, prostě jim vrátíš kartu s tím, že je přijímač již vyřazen (karta je stejně majetkem UPC) a současně objednáš nové zařízení, u kterého bude jiná karta součástí.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague