Odesláno 8. srpna 2011 15 let No a teď si představte, že někdo (třeba já) si automaticky nahrává podle EPG... a co se mi asi nahraje, když někdo posune EPG o hodinu proti skutečnému programu, si asi dovedete představit... takhle jsem si teda 21. století nepředstavoval Premium+ Profi - ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha 6
Odesláno 8. srpna 2011 15 let Dnes zase na všech programech nesouhlasí EPG.Už aby s tím něco udělali teď to zlobí každou chvíli. Zrovna 7.8. jsem výjimečně s EPG včetně chronického JOJ Plus byl spokojený. EPG prostě ukazoval programy s časem v pořádku. Není problém u vás se seťákem?
Odesláno 8. srpna 2011 15 let Tak už nám od včerejšího večera EPG jde jak má.Doufám že to snad vydrží. Basic - ALLinONE Compal CH7465 Bílina
Odesláno 13. srpna 2011 14 let Tak jsem myslel, ze to funguje - a prd. napr. TV Barrandov EPG do 11.15 a pak az 20.00, dalsi az 3 rano. A nejenom na nem. Jsou tam vypadky/diry jako prase. Jedine, na co se da spolehnout je porad teletext. Ostrava-Dubina. - - ALLinONE CA modul OVA
Odesláno 13. srpna 2011 14 let Trochu OT, ale nemá ještě někdo problémy poslední týden s některými kanály? Hlavně se mi seká MTV - úroveň i kvalita signálu náhodně na pár sekund vždycky spadne pod 10%, takže se zvuk trochu trhá... Cable+ 1000 - Základní Vodafone Station WiFi 6 Hlavní město
Odesláno 13. srpna 2011 14 let Já to v poslední době pozoruju u ČT HD a NOVA HD. Úroveň a/nebo kvalita signálu na chvilku klesá k 5%, tj. občas se rozpadá zvuk nebo i obraz. (lokalita Zlín)
Odesláno 13. srpna 2011 14 let Povrzuji Novu HD - zrovna na ni koukám a kostičkuje. Cable+ 1000 - Základní Vodafone Station WiFi 6 Hlavní město
Odesláno 14. srpna 2011 14 let Dobrý večer, už jsem se na tu kvalitu signálu ptal zde: http://www.upczone.cz/viewtopic.php?t=3557 Lokalita. Ostrava centrum Kostičkování, sem tam to zamrzne, pak se to rozjede a zvuk je opožděn k obrazu o pár sekund...
Odesláno 28. srpna 2011 14 let Včera EPG bylo zase na kvalitní úrovni. Dneska to není o moc lepší. Basic - Základní, Family Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box Plzeň
Odesláno 28. srpna 2011 14 let Aspoň přes to vidíš na obraz Cable+ 1000 - Základní Vodafone Station WiFi 6 Hlavní město
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.