Přejít na obsah

Nove stanice...


tomus

Doporučené příspěvky

:D

Brežněv měl svého času největší soukromou sbírku porno filmů na světě (promítal si je v soukromém kremelském kině, které v Kremlu vybudoval Stalin). Ano, ten sovětský diktátor a okupant L. Brežněv, který i silou lpěl na socialistické morálce (a za jehož časů už dnešní vůdce Putin sloužil jako důstojník v KGB a dotáhl to až na velitele drážďanské expositury KGB pro střední Evropu - sídlo bylo právě v tehdejší NDR v Drážďanech. Tedy ten pravý milovník nezávislosti )

Takže by mohli dávat nějaký ruský kanál s pornem, které nashromáždil Brežněv - bylo by to na několik let tv vysílání - nezávislé, jak jinak :lol: )

  • Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle je neskutečné vlákno "Nové stanice" samé tlachání co kdyby ... jak bude... ale asi Vám všem uniklo, že hezkou řádku měsíců žádná nová televizní stanice nepřibyla !!!! Firma UPC je fakt neskutečná...... :!::!: Další vlákno "co Vám na UPC vadí " a když si to projedete tak ze 3/4 tam najdete pružnost při rozšiřování televizní nabídky. Stav- do současné doby si tipuju to nikdo do UPC neposlal. Nedělám si iluze , že to něco změní, ale potom je to vlákno zcela zbytečné. Takže závěr: Pružnost při přidávání resp. nepřidávání a nezkvalitňování televizní nabídky ze strany UPC je přímo katastrofická !!!!!!! :x:x:x

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník mkarek

Asi takto musím se jenom smát např když prostříhali analog prej kvůli zkvalinění digitálu a přidání dalších programů. To určitě důvod byl jinej te co je tedka aby si lidi museli pronajnmout settobox atd. Od te doby že by toho nějak moc přibylo to se mi teda opravdu nezdá. Například programy v HD co upc dvbc nemá a už nějakou dobu jedou z cz nebo sk stopou:

Animal Planet HD

Nat Goe WilD HD

Viasat HD

Duck neboli Bebe HD

Markíza HD

ještě se mnělo spustit Nickelodeon HD nevím jak je to s nim.

Jak je to jakkoliv má upc co dohánět.

Lidi se tady těšijou např na AXN HD neznamená to rozjede že se to hnedka objeví u upc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...