Přejít na obsah

Nove stanice...


tomus

Doporučené příspěvky

Nový příspěvekod PESFILIPES » úte, 6.3.2012, 09:50

zajimalo by me ktery blb vymyslel ze kazda kabelova tv ma v reklame ten nesmysl digitalni kvalita :lol: - co to je ta digitalni kvalita :roll:

 

Spočívá to v tom, že vysílá v 1 a 0 :) Teď vážně: V analogovém čase jsem v Praze neměl další tv v ostatních pokojích, protože jsem nechtěl tahat kabel ze společné antény po celém bytě. Koupil jsem pokojovou anténu a následně balkonovou, ale přes stovky duchů se program nedal sledovat. Kolikrát jsem ani tv logo nerozluštil. Dnes díky jedničkám a nulám mohu mít tv snad i ve vaně :) Ale rozumím vaší otázce. Dnes na Skylinku srovnávám kvalitu s UPC od které jsem nedávno s radostí utekl a mohu potvrdit, že UPC u některých programů dostává mizérium, které se i u satelitu projevuje stejně. Jinak řečeno, je pravdou, že UPC dostává do sítě to, co mu poskytovatel dodává. Zůstává otázka, jestli UPC a jiní providers netlačí málo na vysílatele a to se týká i přechodu stanic z 4:3 na 16:9. Ale někteří vysílatele mají na háku celou Evropu, protože na Astře stále vesele vysílá CNN ve formátu 4:3, což mi hlava nebere. Jak je to možné u tak renomované zpravodajské stanice. Španělé vysílají ve formátu 16:9, ale asi jim nikdo neřekl, že existuje něco, jako WSS signál, tak že kdo chce "širokoúhlý" formát, musí ručně na svém dálkovém ovladači navolit správný formát. Ač nemám UPC v lásce, úplně bych na ně špínu neházel. Jsem přesvědčený o tom, že by Jupinda měla udělat čtyři zásadní kroky ke zlepšení kvality signálu a svého nabízeného produktu. 1. Více tlačit na vysílatele. 2. Přidat více programů v HD. 3. Vyměnit dodavatele set-top boxů. 4. Více naslouchat zákazníkům a jejich přání. K bodu 3. Mám od Skylinku zakoupený set-top box za cca 3.000,- CZK zn. Topfield a od řijná 2011 ani jednou se mi samovolně nerestartoval a nekousnul.

 

 

To já mám Skylink 3 roky taky žádný problém ,to u UPC to psalo není signál .Kdyby UPC dávalo pořádný zařízení na digitální televizi ,není problém se okamžitě se vrátit.Teď používám jenom net od UPC za 600Kč.Od Skylinku mám Multi HD nějakých 73 programů z toho je 19 HD za 494Kč.Proto rozmyšlím nad nabídkou net 60 +80 programů za 774 Kč.Ale pořád ten jejich seto-box nefunguje??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník c12345

Tak kdepak jsou ty "nové stanice" ???? Nebýt toho, že si občas někdo rýpne tak není o čem psát.... Právě zapaluji svíčku uplynul již jeden dlouhý rok od přidání poslední "nové" televizní stanice ....... tak si občas říkám zda je UPC vlastně i poskytovatel televizní nabídky, nebo jenom internetu..... b) je správně :evil:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník c12345

Pravda Spektrum HD .. na to si vzpomínám sice jenom matně, ale vzpomínám si na tu frašku při jeho přidání :) .. nic ovšem to nemění na té skutečnosti, že UPC je poskytovatel internetu a na kabelovou televizi silně dlabe .... nevadí i třičtvrtě roku je dost dlouhá doba :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...