Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Tak jsem poslal stiznost ohledne Hotfile se vsemi argumenty na UPC. Osobne jsem vyzkousel ve stejny okamzik přepojovat 3 ruzne poskytovatele a stahovat stejný soubor na stejném PC.. GTS ( 2M) jelo 230k, O2( 3G) dokonce 350k a UPC(10M) 35k. Nekolikrat jsem to přepojoval a vzdy stejny vysledek.. Zkouseno i na jinem pripojeni UPC a tam srovnáváno už jen z 02 (3G) a ten stejný problém...

No a po zvláštím telefonu z UPC , že prověřili muj modem a že vše je v pořádku a žádný problém nenašli, s tím, že mne ubetpečili, že žádné porty na Hotfile neblokuji ani neomezují, tak světe div se Hotfile jede naplno!!!!! ( 1,2M)....případně při zatížení 600-900k..Ale už je to minimálně o řád někde jinde..

Tak nevím co si o tom myslet...

Odesláno

Takze zrejme ma cenu sa s nimi ponatahovat, kedze sa ti ta rychlost zdvihla. Otazne je ze ci sa ta rychlost udrzi.

Odesláno
Takze zrejme ma cenu sa s nimi ponatahovat, kedze sa ti ta rychlost zdvihla. Otazne je ze ci sa ta rychlost udrzi.

UPC Fiber Power 25 // PA HotFile // Download Speed //

rychlost_hotfile.jpg

Odesláno

tak jsem teď testoval hotfile/rapidshare na jiném spojení (ne upc, 30/30). hotfile stejně pomaloučký jako na upc, rychlost stahování jednoho souboru při pěti spojeních kolem 1 MB/s, rapidshare tentýž soubor kolem 4 MB/s. obojí premium účet.

Odesláno

tady stejně některý lidi nepochopěj, že chyba v rychlosti stahování neni na straně upc 8) ale aspoň je kam psát :lol:

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Podarilo sa nikomu nejakym sposobom kontaktovat hotfile podporu? Nemaju tam ziaden mail a cez nejaky kontaktny formular sa mi nic nepodarilo, nebola tam moznost odoslania.

Odesláno

btw jeden borec měl na gameparku divnej ping a zjistil tracertem, že se to se*e v cogentu... takže kdo ví, kde se to brzdí :)

trace.png

můj výsledek s upc vypadá o dost líp, páč to de jinudy :)

trace_upc.png

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

To Slamb ad ten prvni tracert tam je problem ze Cogent a Global Crossing maji peer jen v USA tj bud v Miami nebo NY. A je to problem BKS s routovanim protoze Casablanka je normalne na routeserveru v NIX, takze kazdy kdo se pripoji na route server prefixy od Casablanky dostane.

Z Casablanky to jde via NIX

1 77.78.101.30 0 98 assigned-77-78-101-030.casablanca.cz

2 217.11.224.254 0 98 The-Core.cas.ip-anywhere.net

3 81.0.192.61 0 98 R3N.vl94.cas.ip-anywhere.net

4 194.50.100.173 0 98 nix4.bks.cz

5 81.200.48.1 8 251 bgpA.tvtrinec.cz

K Hotfile rekl bych ze problem bude nekde na trase z Frankfurtu do Dallasu, kde ma Hotfile servery, rekl ze tam nebude dostatecna kapacita u iptransit.com. Rychlost u Netboxu nekdy taky nic moc.

Odesláno

tak už je to zase pomalý 30k.. :-(

Zkusil jsem trasovat k www.hotfile.com a u UPC to jde přes 30 uzlů..První 2 jsou UPC a tam je odezva 3-7ms a pak další jsou aorta.net a tam je u každýho uzlu odezva 200-400ms.

Tak že by za to UPC opravdu nemohlo a je to tim, že má jinudy vedenou trasu oproti jiným poskytovatelum??

Odesláno

Takto vyzera moje spojenie na hotfile:

hotfile.jpg

No proste hruza :-(

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague