Odesláno 21. ledna 2011 14 let tak u mě už taky rychlost spadla. to by mě zajímalo co s tím zase dělaj
Odesláno 21. ledna 2011 14 let tak u mě už taky rychlost spadla. to by mě zajímalo co s tím zase dělaj Tady bych asi UPC nevytkl nic..rychlost je mensi jen a pouze pri stahovani mene sobouru. Pokud jich das dejme tomu 10 a vic, tak ti to krasne pojede
Odesláno 22. ledna 2011 14 let Stale je to velmi pomale. Navyse v jDownloaderu ked mam asi 10 linkov na stahovanie, tak mi ani poriadne nejde nastavit to, aby mi ich aj 10 naraz stahovalo (pritom mam nastavene sucasne stahovanie na 10 suborov). Stahuje mi len tak 3 az 4 odkazy bez ohladu na to ako to mam nastavene!
Odesláno 26. ledna 2011 14 let Tady bych asi UPC nevytkl nic..rychlost je mensi jen a pouze pri stahovani mene sobouru. Pokud jich das dejme tomu 10 a vic, tak ti to krasne pojede Pojede ti krásně blbě.
Odesláno 27. ledna 2011 14 let Tady bych asi UPC nevytkl nic..rychlost je mensi jen a pouze pri stahovani mene sobouru. Pokud jich das dejme tomu 10 a vic, tak ti to krasne pojede Pojede ti krásně blbě. Jelo to..ted uz bohuzel ani to ne, zalezi na case kdy stahovat..a to stejne se deje i na fileserve, z cehoz mam obrovskou radost..
Odesláno 27. ledna 2011 14 let ještě před půlrokem byl dominantní rapidshare, ale po změnách podmínek se začínají plnit i ostatní úložiště a podle toho to vypadá... časem bude muset většina z nich upgradovat... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 27. ledna 2011 14 let K čemu jsou nám upgrady na úložištích, když to škrtí UPC. Viz například:http://www.warcenter.cz/viewtopic.php?f=54&t=728355 Kdykoliv zmíníte problémy s Hotfile, tak se ozývají prakticky výhradně klienti UPC.
Odesláno 27. ledna 2011 14 let jo, v upc nemaj nic jinýho na práci - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 28. ledna 2011 14 let koupil jsem si zkušebně hotfile premium účet a můžu potvrdit, že ve stejnou dobu (čtvrtek večer) jede hotfile výrazně pomaleji než rapidshare (taky premium). rapidshare mi vytíží linku naplno, hotfile jel jen okolo 30 kB/s na jedno spojení.
Odesláno 28. ledna 2011 14 let Prave o to ide ze som si kupil premium na hotfile a takto na tom len perrabam, kedze to ide hroznou rychlostou, navyse s tym nic nenarobis. Tazko povedat ci ma cenu kontaktovat UPC, aj tak sa nic nezmeni.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.