Návštěvník PcBuh Odesláno 25. srpna 2010 Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 Tak jsem udělal objev , modul s kartou jde bez problémů v STB co tu ještě mam od UPC , tam karta jede jak má a není problém. problém je když dám modul do TV a je konec. Tak nevím , mam tu dva moduly stejného modelu a jeden jde a druhý jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 25. srpna 2010 Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 Zkus ho reklamovat. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mih Odesláno 26. srpna 2010 Sdílet Odesláno 26. srpna 2010 Vyzkoušej ještě zda televizor kartu s modulem "vidí". V menu Common Interface by se ti karta a stav předplatného měla objevit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PcBuh Odesláno 26. srpna 2010 Sdílet Odesláno 26. srpna 2010 Dnes jsem odeslal na reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PcBuh Odesláno 3. září 2010 Sdílet Odesláno 3. září 2010 Tak mam modul z reklamace doma , modul je OK jen v TV co máme doma nejde , tak jsem si koupil kousek hliníku a plastu které teď můžu akorát tak nechat v šuplíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 3. září 2010 Sdílet Odesláno 3. září 2010 Tak diky za dulezite info - TV Toshiba 46SV685DG pro UPC kabelovku NEVHODNA. Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mih Odesláno 3. září 2010 Sdílet Odesláno 3. září 2010 Neviděl bych to tak černě, problém bude v nastavení země příjmu, resp. vyzkoušel bych i ruční ladění. V obchodě jsem tento typ TV s menší úhl. viděl naladěnou na UPC s modulem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HaWe Odesláno 3. září 2010 Sdílet Odesláno 3. září 2010 Ruční ladění bych rozhodně vyzkoušel. Já mám sice Sony, ale vzpomínám, že při automatickém, resp úplném ladění to nenašlo vše a musel jsem dát ruční. Citovat Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PcBuh Odesláno 3. září 2010 Sdílet Odesláno 3. září 2010 Tak diky za dulezite info - TV Toshiba 46SV685DG pro UPC kabelovku NEVHODNA. nn . můj druhej modul co je rok starej jede jak má na obou TV , problém je že LICA nedávno začala brat od jiného dodavatele Neviděl bych to tak černě, problém bude v nastavení země příjmu, resp. vyzkoušel bych i ruční ladění. V obchodě jsem tento typ TV s menší úhl. viděl naladěnou na UPC s modulem.... Ruční ladění bych rozhodně vyzkoušel. Já mám sice Sony, ale vzpomínám, že při automatickém, resp úplném ladění to nenašlo vše a musel jsem dát ruční. Tento problém už nemám , TV už najde 127stanic ale jen dvě nebo tři hrajou , nejsou kódované Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.